تبلیغات متنی

اخراج سفیر انگلیس کمترین انتظار مردم از دستگاه دیپلماسی است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام سید محسن محمودی عصر دوشنبه در جلسه کارگروه‌های دهه فجر انقلاب اسلامی شهرستان ورامین با اشاره به تشکیل کمیته‌های ستاد برگزاری مراسم بیان کرد: لازم است، مسئولان کمیته‌ها با برنامه ریزی لازم، سعی در اجرای پرشور مراسم دهه مبارک فجر و ایجاد شور و نشاط در جامعه داشته باشند.

محمودی دهه فجر امسال را با اشاره به توطئه‌های اخیر دشمنان، دارای ویژگی خاص دانست و گفت: کمیته بسیج با مسئولیت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، کمیته ایثارگران با مسئولیت بنیاد شهید و امور ایثارگران، کمیته اصناف با مسئولیت اداره صنعت، معدن و تجارت، کمیته فرهنگی و هنری با مسئولیت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ورامین، کمیته تربیت بدنی با مسئولیت اداره ورزش و جوانان ورامین در این ستاد فعالیت خواهند کرد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران افزود: همچنین کمیته کارگری و دانش آموزی و کمیته بانوان، کمیته روستایی و عشایری با مسئولیت جهاد کشاورزی، کمیته دانشجویی، کمیته مساجد و تشکلهای اسلامی، کمیته کودک و نوجوان با مسئولیت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، کمیته ارتباطات و اطلاع رسانی و کمیته همیاری و تشکلهای مردمی با مسئولیت کمیته امداد حضرت امام خمینی (ره) ورامین از دیگر کمیته‌های فعال در این ستاد محسوب می‌شوند.

وی اضافه کرد: اداره ورزش و جوانان، دانشگاه و آموزش و پرورش در دهه فجر امسال مسئولیت خطیری دارند، چرا که مخاطبان آنها بیشتر جوانان هستند و در همین راستا کمیته‌هایی را تشکیل دادیم تا دهه فجر امسال از همیشه باشکوه‌تر باشد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران گفت: تا دشمن استکباری وجود دارد فتنه در کشور تمام نمی‌شود اما این ملت هرگز پشت رهبری را خالی نخواهد کرد.

محمودی در پایان سخنان خود خاطر نشان کرد: با توجه به نقش زشت سفیر انگلیس در تحرکات ضد انقلابی اخیر اخراج سفیر انگلیس را کمترین انتظار مردم از دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران دانست.


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *