تبلیغات متنی

عیسی زاده: امشب سرمربی‌مان را معرفی می‌کنیم

به گزارش “ورزش سه”، موضوع انتخاب سرمربی و آغاز فعالیت نقل و انتقالاتی تیم صنعت نفت آبادان طی روزهای گذشته، سوژه رسانه‌ها شده چرا که آن‌ها تنها تیم لیگ بیستم هستند که هنوز هیچ فعالیتی را انجام نداده‌اند و تنها ۱۱ مهره کلیدی خود را از دست داده‌اند و هیچ جایگزینی را هم جذب نکرده‌اند؛ علی عیسی زاده تیم صنعت نفت آبادان در این‌باره در گفتگو با برنامه رادیویی تهران ورزشی گفت: دو روز پیش حکم ابقا به دست ما رسید و از امروز کارمان را استارت می‌زنیم. امیدواریم بتوانیم عقب افتادگی صنعت نفت را جبران کنیم؛ ابتدا باید جلسه هیأت مدیره برگزار شود. امروز قرار است این جلسه را برگزار کنیم و خروجی کار هم مشخص خواهد شد. بحث انتخاب سرمربی باید در جلسه هیات مدیره صورت بگیرد و خروجی کار هم امشب بیرون می آید.

وی درباره حمایت وزارت نفت از این تیم گفت: وزیر نفت طبق دستور کتبی بحث حمایت از تیم‌های نفتی را اعلام کرده و ما هم باید پیگیر کار باشیم؛ هر سال این موضوع برای ما تکرار می شود و سالی دو سه ماه یا ۵۰ روز را در فصل نقل و انتقالات از دست می‌دهیم. پناه بر خدا امسال هم جلو می‌رویم و سعی می‌کنیم تیمی ببندیم تا هواداران خوشحال شوند.

عیسی زاده در واکنش به این‌که زمان زیادی را صنعت نفت در بازار نقل و انتقالات از دست داده، گفت: توضیح دادن این موضوع اکنون از دست من خارج است و در برنامه‌های آینده اگر فرصتی باشد مفصل توضیح خواهم داد؛ واقعیت این است الان تیم‌هایی مانند فولاد خوزستان، سپاهان و ذوب‌آهن اصفهان، گل گهر سیرجان به ظاهر و در اسم خصوصی هستند اما درواقع خصولتی هستند. با این نحوه درآمدزایی در فوتبال ایران بخش خصوصی نمی‌تواند فعالیت خوبی داشته باشد.


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *