تبلیغات متنی

لوئیس همیلتون پیروزی خود را در جایزه بزرگ برزیل به عنوان بهترین پیروزی دوران حرفه ای خود ستود. . این راننده بریتانیایی بازگشتی فوق‌العاده داشت و از رده دهم جدول رده‌بندی برای پیروزی، رقیب خود در مسابقات فرمول یک، مکس ورشتاپن را شکست داد و به مقام دوم رسید و با انجام این کار، چالش قهرمانی خود را جوان کرد.

همیلتون یک آخر هفته آزمایشی را در اینترلاگوس تحمل کرد، دو بار جریمه شد، یک بار برای موتور جایگزین و سپس به دلیل نقض DRS. قهرمان جهان سپس در مسابقه مقدماتی سرعت در روز شنبه از آخرین جدول به رتبه پنجم بازگشت و سپس از نیمی از زمین روز یکشنبه سبقت گرفت تا یک پیروزی غیرمحتمل را رقم بزند.

او ۱۰۱ برد، هفت برد دارد. عناوین خود را بدست آورد و در پانزدهمین فصل خود در فرمول یک هشتمین قهرمانی خود را کسب می کند. با این حال، موفقیت او در برزیل یک لحظه برجسته بود، زیرا او و تیم مرسدس او چقدر سخت مبارزه کرده بودند. او گفت: “من فقط همه چیز را به آن دادم.” “این قطعاً یکی از بهترین تعطیلات آخر هفته بوده است، اگر نگوییم بهترین، احتمالاً در تمام دوران حرفه ای ام تجربه کرده ام.” چالش‌برانگیز، اگر نگوییم چالش‌برانگیزترین، با چیزهایی که در آخر هفته با آن روبرو بوده‌ایم، اما از نظر رانندگی، شاید بهترین بوده است.»

احساسات او تکرار شد. توسط دیمون هیل قهرمان سابق جهان در توییتر: «این یکی از بهترین درایوهایی بود که تا به حال در فرمول یک دیدم. توسط هر کسی. بسیار عالی.”

> لوئیس همیلتون پس از برداشتن کمربند ایمنی خود جریمه شد تا پس از پیروزی مهم خود پرچم برزیل را در دامن خود بپذیرد. عکس: نلسون آلمیدا/ خبرگزاری فرانسه/ گتی ایماژ

همیلتون در پایان مسابقه با ۲۱ امتیاز از ورشتاپن عقب افتاد اما اکنون با سه دیدار باقی مانده تنها ۱۴ امتیاز عقب است. او تاکید کرد که چگونه، با وجود پنالتی‌های آخر هفته، از تعظیم خودداری کرد و از ۹ راننده در روز یکشنبه گذشت تا پیروز شود، از جمله نبرد پرتنش مقابل ورشتاپن. او گفت: «از نظر ذهنی می‌توانید فکر کنید که تمام شده است، غیرممکن است. “هیچ چیز نیست اگر ذهن خود را روی آن متمرکز کنید. واقعاً به همین دلیل است که ما فقط یک نگرش ذهنی مثبت را در خود پرورش دادیم و وارد جنگ شدیم، اسلحه‌های آتشین.

مدیر تیم مرسدس بنز، توتو وولف، این احساسات را تکرار کرد و به طرز خوش‌بینانه‌ای اشاره کرد که چگونه شلیک شد. تیم او برای سه مسابقه پایانی در قطر، عربستان سعودی و ابوظبی حضور داشت. او گفت: “تیم همیشه با هم بوده است، اما این تصمیمات ما را بسیار به هم نزدیک کرده است.” “این علیه ما است. لوئیس این را در تمام زندگی خود احساس کرده است. حالا همه با هم احساس می کنیم و می خواهیم بجنگیم. قرار نیست قربانی شویم. این احساس در گاراژ است.”


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *