تبلیغات متنی

۷۰ درصد تن ماهی کشور در شهرستان کنارک تولید می شود

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدالدین یوسفی امشب در جلسه تنظیم بازار کنارک که با حضور مسئولین استانی و شهرستانی در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار داشت: باید سعی شود ظرفیت های کنونی شهرستان کنارک در همه زمینه ها را افزایش و در مسیر پیشرفت قدم برداریم.

وی با اشاره به نیاز صیادان شهرستان کنارک برای سهمیه آرد ادامه داد: هم اکنون فصل صید و صیادی و کشت میوه های خارج از فصل در این شهرستان آغاز شده و می بایست سهمیه آرد این شهرستان افزایش پیدا کنند.

فرماندار کنارک افزود: با راه اندازی گمرک کلات زرآباد ظرفیت بسیار خوبی در شهرستان کنارک و حوزه مکران ایجاد می شود.

یوسفی ادامه داد: جهت رفاه حال مردم و رفع مشکلات مراجعه کنندگان به ادارات در روزهای سه شنبه هر هفته دیدارهای چهره به چهره مردم و مسئولین با حضور روسای ادارات در محل فرمانداری برگزار می شود.


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *