تبلیغات متنی

۷۰۰ تن بذر استاندارد در بین پنبه‌کاران گلستانی توزیع می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، علی موسی خانی صبح سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهارکرد: عملیات کشاورزی تعطیلی ندارد و کشاورزان همواره در صحنه تولید بوده و عملیات زراعی را انجام می‌دهند.

وی افزود: آنها باید نکات بهداشتی را رعایت کرده تا مشکلی برایشان ایجاد نشود.

موسی خانی در ادامه گفت: به کلزاکاران توصیه کردیم که مصرف قارچ کش‌ها را ادامه داده و آن را قبل از ظاهرشدن بیماری انجام دهند.

وی با بیان اینکه قارچ‌ها ۳۰ الی ۴۰ درصد به عملکرد مزرعه خسارت وارد می‌کند، اضافه کرد: قبل از مصرف قارچ کش به زنبورداران اطلاع‌رسانی شده تا تلفات نداشته و بهتر است آن را هنگام عصر انجام دهیم.

موسی خانی ادامه داد: آخرین مرحله زدن قارچ کش زمانی است که وارد فاز زایشی شده باشد.

وی گفت: می‌توان از سولفات آمونیوم تا ۲۰۰ کیلوگرم در هکتار و یا از ریزمغذی‌های دیگر به صورت محلول پاشی استفاده کرد.

موسی خانی به کاشت پنبه اشاره کرد و گفت: ۷۰۰ تن بذر برای ۲۵ هزار هکتار اراضی کشاورزی گلستان تدارک دیده شده و توزیع شهرستانی آن آغاز شده است.

وی از آغاز قرارداد کشت پنبه از فروردین خبرداد و عنوان کرد: سال قبل ۱۷ هزار هکتار پنبه کشت شده بود که به دلیل بالا بودن عملکرد و قیمت پیش‌بینی می‌کنیم این رقم به ۳۰ هزار هکتار برسد.


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *