۵۰۰ تخت نقاهتگاه بیماران کرونا در گلستان ایجاد شد

به گزارش خبرنگار مهر، هادی حق شناس ظهر سه شنبه در خصوص اقدامات استان در راستای بهبود بیماران کرونا اظهارکرد: رعایت مسائل بهداشت فردی توسط مردم، میزان پذیرش بیمارستان ها را کاهش می دهد و کمک می کند هرچه سریعتر از بحران ویروس کرونا عبور کنیم.

وی افزود: با همکاری دانشگاه علوم پزشکی، اتاق بازرگانی، اداره کل ورزش و جوانان، خانه کارگر و اداره کل بهزیستی استان ۵۰۰ تخت آماده نگهداری از بیماران کرونایی تحت درمانی که دوران نقاهت بیماری خود را می گذرانند، ایجاد شده است.

حق شناس گفت: با همکاری اتاق بازرگانی و خیران تا کنون ۵۵ دستگاه ونتیلاتور که برای نفس بیماران مبتلا به کرونا ضروری است خریداری شده و تاکنون نیمی از این دستگاه ها در بیمارستان های استان نصب شده است.

وی ادامه داد: تاکنون با همکاری شهرداری ها، دهیاری ها و جهاد کشاورزی بیش از سه بار تمامی معابر شهری و روستایی استان ضدعفونی شده و این روند استمرار خواهد داشت.

حق شناس ضمن تقدیر از تک تک شهروندان که با در خانه ماندن به انقطاع زنجیره ویروس کرونا کمک می کنند گفت: همکاری اصناف و کسبه در تعطیلی مغازه ها شایسته تقدیر است و امیدواریم با همکاری صورت گرفته شاهد سیر نزولی مبتلایان به کرونا باشیم.


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *