تبلیغات متنی

گل طلایی قلی‌زاده در ثانیه آخر(عکس)

گل طلایی قلی‌زاده در ثانیه آخر(عکس)

 

به گزارش “ورزش سه”، در چارچوب دیدارهای هفته هفدهم ژوپیر لیگ بلژیک، تیم شارلروا که علی قلی‌زاده را به‌عنوان وینگر در ترکیب ابتدایی داشت و از کاوه رضایی بخاطر مصدومیت بهره نمی‌برد، از ساعت ۲۳:۱۵ جمعه شب در ورزشگاه دو پایس به مصاف تیم رده پنجمی اندرلخت رفت.

نیمه اول این مسابقه بدون گل به پایان رسید و تنها اتفاق مهم آن، آسیب دیدگی ممدو فال بازیکن موثر شارلروا بود که به اجبار در دقیقه ۷ تعویض شد.

در نیمه دوم شارلروا و اندرلخت تلاش زیادی برای رسیدن به گل انجام دادند و چندین بار موقعیت‌های خطرناکی خلق کردند، اما در حالی که بازی با تساوی بدون گل رو به پایان بود، درخشش ستاره ایرانی گورخرها، این تیم را به سه امتیاز حساس رساند.

علی قلی‌زاده که هفته قبل یک گل تماشایی به ثمر رسانده و روی یک گل دیگر موثر ظاهر شده بود، در سومین دقیقه وقت‌های تلف شده دیدار با اندرلخت، پاس کات‌بک ریوتا موریوکا ژاپنی را با شوت پای چپ محکم و زمینی از زیر دستان دروازه‌بان حریف عبور داد و با تور دروازه آشنا کرد.

شارلروا با همین تک گل علی قلی‌زاده موفق به کسب پیروزی یک بر صفر خانگی مقابل اندرلخت شد تا با سومین پیروزی پیاپی در ژوپیر لیگ بلژیک ۳۳ امتیازی شود و با یک بازی و سه امتیاز کمتر نسبت به کلوب بروژ صدرنشین، در جایگاه دوم جدول بایستد.

علی قلی‌زاده با گلی که مقابل اندرلخت به ثمر رساند، تعداد گل‌های این فصل خود را به عدد ۵ افزایش داد تا تنها یک گل نسبت به کاوه رضاییِ مصدوم کمتر زده باشد. ضمن اینکه او ۵ پاس گل هم در این فصل داده است.


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *