به گزارش خبرگزاری مهر، هادی حق شناس در ششمین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان با حضور زهرا اربابی، معان توسعه منابع انسانی و پشتیبانی سازمان برنامه و بودجه و علیرضا نعمتی رئیس امور استان ها و مناطق سازمان برنامه و بودجه اظهارکرد: بر اساس پژوهش مرکز پژهش های مجلس شورای اسلامی در خصوص ارزیابی امنیت سرمایه گذاری در استان های کشور بر اساس هفت شاخص اصلی، گلستان رتبه پنجم را از آن خود کرده است.
وی افزود: این پژوهش بیانگر آن است که فضای استان به لحاظ نهادی، قانونی و مقررات برای حضور سرمایه گذاران مناسب است و باید دستگاه های دولتی توانمندی خود را جهت جذب پروژه های بخش خصوصی نشان دهند.
حق شناس گفت: گلستان یکی از چهار استان دارای مزیت سه مرز هوایی، دریایی و زمینی است و باید توسعه بازرگانی در دستور کار استان باشد.
استاندار گلستان یادآور شد: بیش از پنج میلیون محصول کشاورزی با تنوع ۹۲ گونه در گلستان تولید می شود و باید با امتناع از خام فروشی، محصولات فراوری شده این استان را صادر کرد تا موجب رونق اقتصادی شود.
حق شناس با اشاره به جایگاه سازمان مدیریت و برنامه ریزی به عنوان مغز متفکر توسعه استان گفت: در بسیاری از شاخص ها همچون ضریب جینی و سرانه تخت بیمارستانی وضعی استان مناسب نیست که باید در جهت ارتقا آن تلاش کنیم.
وی خاطر نشان کرد: برنامه ریزی روی مزیت های نسبی استان سرعت توسعه گلستان را افزایش می دهد و این سازمان باید با اشراف کامل بر این ظرفیت ها، از منابع استان به درستی استفاده کند.
همچنین در این جلسه رئیس امور استان ها و مناطق سازمان برنامه و بودجه با اشاره به افزایش اختیارات استانها اظهار کرد: توجه به اتمام طرح های اثرگذار و ۶۵۰ طرح شاخص در کشور مورد توجه سازمان است که سهم گلستان ۲۷ طرح می باشد.
علیرضا نعمتی گفت: پیش بینی درآمدهای استان در بودجه سال آینده ۸۰۰ میلیارد تومان است در حالی که دولت قریب به پنج هزار میلیارد تومان در گلستان در مسیر توسعه هزینه خواهد کرد.
لازم ذکر است در ششمین جلسه برنامه ریزی و توسعه گلستان از خدمات و زحمات محمدولی روزبهان به عنوان رئیس و خدیجه امینی به عنوان سرپرست سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تقدیر و قدرت الله عابدی با حکم محمدباقر نوبخت به عنوان رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان معرفی شد.
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ