به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، بازیکنان پرسپولیس از ساعت ۱۱ امروز با حضور در ورزشگاه شهید کاظمی یک جلسه تمرین پرفشار را پشت سر گذاشتند.
* بازیکنان در ۳۰ دقیقه ابتدایی تمرین در سالن بدنسازی کار با وزنه داشتند و در ادامه با حضور در زمین چمن به مرور کارهای ترکیبی و در پایان فوتبال دستگرمی پرداختند.
* کمال کامیابینیا که دوران آمادهسازی خود را پشت سر میگذارد با حضور در تمرینات گروهی پا به توپ شد.
* تعداد تماشاگران حاضر در این جلسه تمرینی به یکصد نفر میرسید.
* علیرضا بیرانوند، محمدحسین کنعانیزادگان، محمد نادری، احمد نوراللهی، وحید امیری و مهدی ترابی به اضافه امیر روستایی که در اردوی تیمهای ملی و تیم امید فوتبال کشورمان حضور دارند از جمله غایبان تمرین بودند. بشار رسن هم در اردوی تیم ملی عراق حضور دارد، در تمرین امروز غایب بود.
* در جریان تمرین برخی از هواداران از روی سکوها با بازیکنان به گفتوگو پرداختند که این موضوع با واکنش افشین پیروانی، مدیر تیم روبهرو شد و از طریق حراست مجموعه درخواست کرد هواداران فقط تماشاگر تمرین باشند و تمرکز بازیکنان را بههم نزنند.
* به خاطر تولد علی علیپور، بازیکنان و کادرفنی در تمرین امروز به او تبریک گفتند.
* جونیور براندائو که به علت عملکرد ضعیفش در ۱۰ هفته لیگ برتر جداییاش از تیم پرسپولیس قطعی به نظر میرسد، در تمرین بیانگیزه و بیروحیه بود.
* گابریل کالدرون در جریان تمرین با مدافعان پرسپولیس اختصاصی کار کرد.
* محمد حسینی که برای مدتی در بازیهای تیم امید پرسپولیس شرکت میکرد بنا به تصمیم کالدرون از امروز مجدداً به جمع سرخپوشان بازگشت.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ