تبلیغات متنی

کپسول باری شرکت نورتروپ گرومن به ایستگاه بین المللی فضایی رسید

به گزارش روز یکشنبه پایگاه اینترنتی اسپیس، کپسول باری بدون سرنشین سیگنوس NG-۱۵ ساعت ۱۲:۳۶ دقیقه روز گذشته به وقت منطقه زمانی شرقی سوار بر راکت ۴۲.۵ متری «آنتارس» از مقر فضایی «والوپ» درایالت ویرجینیا آمریکا به فضا پرتاب شد.

این کپسول حامل بیش از سه هزار و ۷۱۹ کیلوگرم بار متشکل از تجهیزات علمی، مواد غذایی تازه و تجهیزات برای هفت فضانورد ساکن در ایستگاه فضایی بین المللی است. علاوه بر آن سخت افزارهای جدید و تجهیزات برای پیاده روی فضایی نیز در کپسول وجود دارد.

ماموریت NG-۱۵، پانزدهمین مأموریتی است که شرکت نوتروپ گرومن از سال ۲۰۱۴ میلادی تاکنون برای تامین تجهیزات ایستگاه بین المللی فضایی انجام داده است.

«سیوچی نوگوچی» فضانورد ژاپنی حاضر در ایستگاه فضایی بین المللی روز دوشنبه عملیات دریافت و کنترل این کپسول را انجام می‌دهد.

سیگنوس NG-۱۵ حدود سه ماه در این آزمایشگاه در حال چرخش باقی می‌ماند و سپس از آن جدا می شود  و هنگام ورود دوباره به اتمسفر زمین می سوزد.


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *