تبلیغات متنی

کوینتون دی کوک از آفریقای جنوبی به دلیل امتناع از گرفتن زانو عذرخواهی کرد

کوئینتون دی کوک پس از کناره گیری از هم تیمی های خود در آفریقای جنوبی و هواداران تیم عذرخواهی کرده است. از بازی آنها در جام جهانی T20 مقابل هند غربی به دلیل امتناع از گرفتن زانو.

دی کوک صبح پنجشنبه، دو روز پس از رد یک دستورالعمل از کریکت آفریقای جنوبی با بیان اینکه همه بازیکنان باید در ادامه مسابقات در حرکت ضد نژادپرستی شرکت کنند.

“I می‌خواهم با عذرخواهی از هم تیمی‌هایم و هوادارانی که در خانه هستند شروع کنم.» من هرگز نخواستم این موضوع را به موضوع کوئینتون تبدیل کنم. من اهمیت ایستادگی در برابر نژادپرستی را درک می‌کنم و همچنین مسئولیت ما را به‌عنوان بازیکنان برای نمونه‌سازی درک می‌کنم.

«اگر زانو زدن من به آموزش دیگران کمک کند و باعث شود دی کوک اضافه کرد که زندگی دیگران بهتر است، من از انجام این کار بسیار خوشحالم.

دکاک در ادامه توضیح داد که برخی از اعضای خانواده‌اش غیرسفید پوست هستند. ، اما او احساس کرد که “حقوق” خود را با دستور CSA که در صبح روز بازی افتتاحیه به او اعلام شد، سلب شده است.

“من عمیقا برای همه اینها متاسفم. صدمه، سردرگمی و عصبانیتی که من ایجاد کرده ام.» برای کسانی که نمی‌دانند، من از یک خانواده مختلط هستم. برای من، زندگی سیاه پوستان از زمان تولدم مهم بوده است. نه فقط به این دلیل که یک جنبش بین المللی وجود داشت.

«حقوق و برابری همه مردم از هر فردی مهمتر است. من طوری بزرگ شدم که بفهمم همه ما حقوقی داریم و این حقوق مهم هستند. وقتی به من گفته شد که باید چه کاری انجام دهیم، احساس کردم حقوقم از بین رفته است.

«از زمان گفتگوی ما با هیئت مدیره دیشب، که بسیار احساسی بود، من فکر می کنم همه ما درک بهتری از مقاصد آنها داریم. کاش زودتر این اتفاق می افتاد، زیرا می شد از اتفاقات روز مسابقه جلوگیری کرد.

د کوک افزود: “اگر نژادپرست بودم، به راحتی می توانستم زانو بزنم. و دروغ گفت که اشتباه است و جامعه بهتری نمی سازد. کسانی که با من بزرگ شده‌اند و با من بازی کرده‌اند، می‌دانند که من چه نوع آدمی هستم.

«من چیزهای زیادی را به عنوان یک کریکت‌باز صدا می‌کردم، اما آن‌ها نمی‌دانستند. درد نکنه این که به دلیل سوء تفاهم نژادپرست خوانده شوم عمیقاً مرا آزار می دهد. این به خانواده ام آسیب می زند. این به همسر باردار من آسیب می زند. من نژاد پرست نیستم. در قلبم این را می دانم. و فکر می‌کنم کسانی که من را می‌شناسند این را می‌دانند.”

بازیکن در ادامه رهبری تمبا باووما، اولین کاپیتان سیاه‌پوست دائمی آفریقای جنوبی را تمجید کرد و اظهارات خود را به پایان رساند. با بیان اینکه دوست دارد اگر او را بپذیرند، به تیم بازگردد.

او گفت: “فقط می‌خواهم از هم تیمی‌هایم به خاطر حمایت‌شان تشکر کنم، به‌ویژه کاپیتانم، تمبا مردم ممکن است تشخیص ندهند، اما او رهبر شگفت انگیزی است. اگر او و تیم و آفریقای جنوبی من را داشته باشند، من دوست ندارم دوباره برای کشورم کریکت بازی کنم.”


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *