تبلیغات متنی

کشف بیش از ۱۰۷ هزار لیتر سوخت قاچاق در سیستان و بلوچستان

سردار محمد قنبری در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: مأموران انتظامی استان سیستان و بلوچستان در یک هفته گذشته، ۱۰۷ هزار و ۱۲۹ لیتر انواع سوخت قاچاق را کشف کردند.

وی افزود: در حال حاضر پلیس امنیت اقتصادی استان سیستان و بلوچستان طرح شناسایی باندهای سازمان یافته قاچاق سوخت و جمع آوری باک‌های اضافی را در دستور کار دارد و گشت‌های ویژه ای را در این خصوص به ویژه در شهرهای ورودی استان فعال کرده است.

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان ادامه داد: در مدت ضمن انهدام یک باند حرفه‌ای قاچاق سوخت متلاشی، توقیف ۳ دستگاه تریلی، تخریب یک دپو، و ۳ باک اضافه از خودروهای سنگین حذف شد.

وی بیان داشت: از مقدار سوخت‌های قاچاق کشف شده، ۲۸ هزار لیتر نفت کوره، ۲۴ هزار لیتر هیدروکربن، ۳۴ هزار و ۵۶۰ لیتر گازوئیل، ۶ هزار و ۶۰۹ لیتر بنزین و ۱۳ هزار و ۹۶۰ لیتر سایر مشتقات نفتی است.

سردار قنبری با اشاره به اینکه سوخت‌های کشف شده از شهرستان‌های زاهدان، نیمروز و دلگان بوده است، بیان کرد: در این خصوص ۱۸ دستگاه خودرو توقیف و ۲۲ متهم دستگیر و با تشکیل پرونده به مقامات قضائی معرفی شدند.

وی تصریح کرد: پلیس در راستای برخورد با قاچاق با جدیت عمل می‌کند و از شهروندان نیز انتظار داریم هرگونه فعالیت غیرمجاز افراد سود جوء از جمله قاچاق سوخت را به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *