تبلیغات متنی

پیشرفت ۴۵ درصدی عملیات اجرایی سدزیرزمینی هنج

به گزارش خبرگزاری مهر، خسرو بهرامی نژاد گفت: این پروژه در بستر سیلابی رودخانه هنج که از آبرفت درشت دانه‌ای برخوردار است و در بالادست آبادی قرار دارد و با شناسایی و جانمایی مکان مناسب جهت اجرای سازه، سدی بتنی از سطح سنگ بستر تا کف رودخانه در حال احداث است.

وی افزود: هزینه پایین، روش ساخت آسان، ذخیره آب بهداشتی، عدم کاهش آب به علت تبخیر سطحی و نزدیکتر بودن سد به محل مصرف از مزایای سدهای زیرزمینی است و با توجه به آب و هوای خشک و نیمه خشک ایران می‌تواند یک روش مقرون به صرفه و ساده استفاده از آب‌های زیرزمینی باشد.

بهرامی نژاد افزود: این پروژه با اعتباری ۳,۳۰۰ میلیون ریال از محل اعتبارات استانی در حال اجرا است که هدف آن مدیریت و بهره برداری از جریانات آب‌های زیر سطحی به منظور استحصال آب پایدار و انتقال آن تا اراضی مزروعی روستای هنج در راستای تأمین آب شرب و کشاورزی و همچنین توسعه سطح زیر کشت محصولات زراعی و باغی در نتیجه کمک به ایجاد اشتغال در این مناطق است.


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *