پویش مطالعاتی «نور آب آئینه» برگزار می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، انتشارات کتاب نیستان با هدف آشنایی جوانان با ادبیات آئینی همزمان با ایام فاطمیه (س)، پویش کتابخوانی «نور آب و آینه» را با محوریت کتاب «کشتی پهلوگرفته» اثر سیدمهدی شجاعی برگزار می‌کند.

در این پویش افراد می‌توانند به تاسی از این کتاب، حس و حال خود را درباره موضوع اثر بیان کنند یا در صورت داشتن نقد، نظر و یا خاطره‌ای از خواندن کتاب، آن را با دیگران به اشتراک بگذارند.

همچنین بنا بر اعلام ناشر، همچنین امکانی فراهم آمده که نهادها، سازمان‌ها، دانشگاه‌ها، مدارس و کانون‌های مساجد سراسر کشور از طریق پلتفرم کتاب پلاس، این پویش را به‌طور مستقل در مجموعه خود برگزار کنند.

این پویش قرار است به‌طور همزمان در ۱۷۶ دانشکده و دانشگاه اجرا شود.

علاقه‌مندان برای شرکت در این پویش می‌توانند به پایگاه اینترنتی این ناشر به نشانی http://neyestanbook.com مراجعه کنند.


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *