تبلیغات متنی

پشت پرده کلیپ بادمجان / دستگیری ۵ سازنده

به گزارش ایسنا، سردار علی ذوالقدر با اشاره به انتشار ویدیو بارش بادمجان در پایتخت که روز گذشته در فضای توئیتر و اینستاگرام منتشر شده و خیلی زود فراگیر شد، گفت: به دنبال رویت این ویدیو عوامل پلیس امنیت رسیدگی به موضوع را آغاز کرده و با انجام اقدامات پلیسی سازندگان این ویدئو را شناسایی کردند.

وی افزود: با هماهنگی مقام قضایی این افراد که پنج نفر بودند دستگیر و به مقر انتظامی منتقل شدند که در جریان بازجویی‌ها گفتند که دانشجو هستند و برای تمرین جلوه‌های ویژه دست به اجرای این طرح زده و آن را در گروه متعلق به خودشان بارگذاری کرده‌اند و به شکل اتفاقی در فضای مجازی منتشر شده است.

رئیس پلیس امنیت تهران بزرگ با تاکید بر اینکه اعضای گروه خود را متعلق به هیچ جریان و جناحی نبودند، گفت: پرونده این افراد برای ادامه روند رسیدگی روانه دادسرا شد.

انتهای پیام


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *