تبلیغات متنی

پرداختن به ورزش، سرمایه گذاری است / تلاش در راستای افزایش سرانه ورزش لرستان

به گزارش خبرآنلاین لرستان، سید علی کریمی  به مناسبت هفته تربیت بدنی با اشاره به ظرفیت های گوناگون ورزش در ابعاد مختلف قهرمانی ، بانوان لزوم توجه ویژه به تاکید مقام معظم رهبری بر ورزش همگانی ،پرداختن به ورزش را سرمایه گذاری عنوان کرد و در ادامه گفت: ورزشکاران لرستان در میادین مختلف توانسته اند پرچم پرافتخار ایران اسلامی را به اهتزاز در آورند و موجب سربلندی همه ایران شوند همچنین کسب مدال طلای میلاد عارفی مقام در رشته ووشو و رضا بیرانوند در وزنه برداری از جمله این قهرمانی هاست .

سیدعلی کریمی در ادامه به حضور بانوان لرستانی در رقابت های مهم و بزرگ جهانی یاد کرد و گفت:  این بانوان ورزشکار دفاع از ارزشها و اعتقادات را برلذت قهرمانی انتخاب کردند و با حفظ حجاب خود تبدیل به الگوهای اخلاقی و فرهنگی در جامعه شده اند.

وی  که در نماز جمعه خرم آباد سخنرانی می کرد توسعه و گسترش ورزش همگانی را در گرو حمایت و همکاری همه دانست و تصریح کرد : ورزش همگانی در جامعه و برای آحاد مردم نشاط و تندرستی به همراه می آورد.

مدیرکل ورزش و جوانان استان در ادامه با بیان اینکه سرانه ورزشی استان در حال حاضر ۵۸ سانتیمتر است تاکید کرد، نیاز جامعه به فضاها و اماکن ورزشی بیشتر این مقدار است که ما با میانگین کشوری فاصله داریم و تلاش بر این است که این فاصله کم شود.

۴۶


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *