تبلیغات متنی

هیچکس خانه ستاره سابق منچستر را نمی خرد

هیچکس خانه ستاره سابق منچستر را نمی خرد

 

به کزارش “ورزش سه”، مروان فلینی که قبل از حضور در تیم شاندونگ چین ۶ سال در منچستر یونایتد حضور داشت، تصمیم گرفته خانه مجهز خود در شهر منچستر را به فروش برساند اما با توجه به فروش نرفتن مجبور شده تخفیف زیادی به خریداران بدهد.

خانه فلینی که ۲ میلیون پوند می‌ارزد، خانه‌ای بسیار مجهز است که تنها ۱۵دقیقه با اولدترافورد فاصله دارد اما مسئله اینجاست این خانه با وجود نقل مکان فلینی به چین هنوز هم به فروش نرفته و فلینی مجبور شده ۲۰۰ هزار پوند قیمت آن را کاهش دهد.

خانه فلینی در شهر منچستر بیش از ۷ هزار متر مربع مساحت دارد و شامل امکانات فراوانی چون ۶ اتاق خواب، طراحی خاص فضای داخلی، استخر داخلی، جکوزی، اتاق ماساز، سالن بدنسازی و وان آب گرم در فضای باز است. این خانه تمام امکانات مورد نیاز برای یک بازیکن حرفه‌ای را دارد و البته طبق گزارشی که سان نوشته، از امنیت خوبی هم برخوردار است.

نکته جالب این خانه هم وجود یک اتاق اختصاصی جهت استفاده به عنوان آرایشگاه است. مروان فلینی همواره با مدل موهای خاصش بین فوتبال دوستان مشهور بوده و به همین دلیل هم یک اتاق برای این کار در خانه تعبیه کرده است. اتاقی که خود می‌تواند یک ویژگی خاص به حساب بیاید.


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *