تبلیغات متنی

نیشابور در گذشته از بودجه‌های دولتی، بهره کافی نبرد

نیشابور در گذشته از بودجه‌های دولتی، بهره کافی نبرد

نیشابور در گذشته از بودجه‌های دولتی، بهره کافی نبرد
نیشابور در گذشته از بودجه‌های دولتی، بهره کافی نبرد

ایسنا/خراسان رضوی نماینده مردم نیشابور و فیروزه در دوره دهم مجلس شورای اسلامی گفت: شهرستان نیشابور با این قدمت، شهرت و پیشینه در گذشته نتوانست به اندازه سهم خود از بودجه‌های دولتی بهره گیرد.

حمید گرمابی در گفت‌وگو با ایسنا عنوان کرد: اگر چه در این ۴ سال تلاش بسیاری شد تا بودجه‏‌ها با حجم و سرعت بیشتر تخصیص داده شود، اما متاسفانه کشور طی چند سال اخیر از نظر بودجه شرایط مناسبی نداشت، در گذشته دورتر نیز که شرایط مناسب‎تر بود، در برخی موارد سهم نیشابور داده نشده است.

وی با اشاره به مهمترین دستاوردهای خود در دهمین دوره از مجلس شورای اسلامی افزود: طی ۴ سال گذشته با بودجه‎هایی که برای مجتمع ورزشی انقلاب گرفته شد به زودی این مکان ورزشی افتتاح و به بهره‎برداری خواهد رسید.

گرمابی عنوان کرد: تنها پیست تارتان این مکان ورزشی باقی مانده است، البته طبق قولی که داده شده این مکان ورزشی که بزرگترین مجتمع ورزشی شهرستان محسوب می‌شود تا چند ماه آینده به بهره‎برداری می‌رسد.

وی ادامه داد: ارتقاء بخش زبرخان به شهرستان بعد از ۱۷ سال از دیگر اقدامات صورت گرفته در این ۴ سال بوده که با این ارتقا راه توسعه‎ آن هموار و فراهم شد، همچنین در این مدت با پیگیری‎های بسیاری که صورت گرفت اورژانس‌ هوایی از یک سال قبل مستقر شد و خدمات‌رسانی دارد.

نماینده مردم نیشابور و فیروزه در دوره دهم مجلس شورای اسلامی بیان کرد: چون از طریق سیستم دولتی برای فرودگاه نیشابور موانع بسیاری وجود داشت به همین علت با بخش خصوصی یک تفاهم‌نامه به امضا رسید و به دلیل اینکه از ابتدای اسفندماه این کار به علت شیوع ویروس کرونا پیش نرفت، ادامه پیگیری‎ها توسط نمایند‎گان مردم نیشابور و فیروزه در مجلس یازدهم انجام خواهد شد.

گرمابی اظهار کرد: برای توسعه رشته‎های دانشکده پزشکی و دانشگاه دولتی نیشابور تلاش بسیاری شد، البته تقاضای اصلی ما ارتقاء دانشکده به دانشگاه پزشکی بود، که اقداماتی نیز صورت گرفت، اما همچنان مشکلات وجود دارد و هنوز به نتیجه نرسیده است.

وی گفت: در حوزه مخابرات با پیگیری‌‏های صورت گرفته شاهد توسعه خوب پوشش مخابراتی در روستاها بودیم به طوری که دسترسی به بالای ۹۰ درصد رسید، همچنین با وجود تمامی کمبودها در بخش آسفالت و راه‌های روستایی در هر دو شهرستان فیروزه و نیشابور اقداماتی صورت گرفت، هر چند اکنون در شهرستان فیروزه تنها یک راه روستایی از بخش طاغنکوه باقی مانده، اما هنوز در شهرستان نیشابور کارهای بیشتری مانده است.

وی همچنین تصریح کرد: اگر چه شهر بار تنها شهر محروم استان خراسان رضوی از نعمت گاز بود، اما با تلاش‎های صورت گرفته گاز به این شهر رسید و بیش از ۵۰ درصد خانوارها نیز به شبکه متصل شدند و دیگر خانوارها هم به این شبکه متصل می‎شوند.

نماینده پیشین مردم نیشابور و فیروزه در مجلس شورای اسلامی افزود: تمام روستاهای بالای ۵۰ خانواری که در مسیر خط انتقال بودند از نعمت گاز برخوردار شدند، فقط در این مسیر سه روستا به دلیل دوری مسیر و کم جمعیت بودن و همچنین ۱۰ روستا در منطقه میان جلگه باقی ماندند که موافقت این تعداد روستا گرفته شده و باید برای برگزاری مناقصه اقدام شود. با گازرسانی به این ۱۰ روستا پوشش شهرستان نیشابور به ۱۰۰ درصد خواهد رسید.

وی اظهار کرد: با توجه به اینکه یکی از شاخص‎های مهم در حوزه بهداشت و درمان تعداد تخت محسوب می‏‌شود، در این مدت با وجود تمام کمبودها و مشکلات تعداد تخت‎ها از ۶۵ صدم به ازای یک هزار نفر به یک تخت ارتقا یافت.

گرمابی ادامه داد: هر چند برای سومین بیمارستان شهرستان نیشابور بودجه‎های قابل توجهی گرفته شده، اما تا کنون ۱۵ میلیارد تومان تخصیص داشته که می‎طلبد توسط نمایندگان دور یازدهم شهرستان در مجلس شورای اسلامی پیگیری شود. البته باید ۱۵ میلیارد تومان دیگر نیز امسال تخصیص داده شود تا طی دو یا سه سال آینده تکمیل و از نظر تعداد تخت به متوسط کشوری برسیم.

وی برگشت ۴ روستای جدا شده شهرستان فیروزه از شهرستان خوشاب و جلب رضایت مردم را از دیگر اقدامات ذکر کرد و گفت: به زودی دو روستای دیگر نیز به شهر ارتقا خواهند یافت. همچنین با تلاش بسیار بودجه آسفالت راه معدن فیروزه گرفته شد و در حال انجام است.

نماینده مردم نیشابور و فیروزه در دوره دهم مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه آسفالت جاده باغرود به سمت بوژان که منطقه گردشگری محسوب می‌شود و نیز روکش آسفالت جاده باغرود نیز انجام شد، مطرح کرد: در بخش آبخیزداری فعالیت‌‏های قابل توجهی صورت گرفت، با مشارکت خیران توانستیم اولین انجمن خیران جهاد کشاورزی و آب را در سطح کشور راه‌اندازی کنیم.

گرمابی با اشاره به اینکه بودجه‎ مورد نیاز کتابخانه مرکزی نیشابور گرفته و کلنگ آن زده شد و اکنون در حال ساخت است، بیان کرد: کارهای دو ناحیه صنعتی جدید در سرولایت و طاغنکوه انجام شده است، البته قرار بود کلنگ آن زده شود که با توجه به مشکلات اخیر به تعویق افتاد و به زودی عملیات احداث آن انجام می‎شود.

وی تصریح کرد: اتمام اتوبان نیشابور و فیروزه بعد از ۱۲ سال و تکمیل تقاطع غیر هم‌سطح فولاد که مدت‌ها مشکل داشت از دیگر اقدامات انجام شده در این ۴ سال بود.

گرمابی افزود: آب رسانی از سد بار و فیروزه که جزء پروژه‎های بزرگ محسوب می‌‏شوند بیش از ۶۰ درصد پیشرفت دارند، اگر این دو پروژه هر چه زودتر به نتیجه نرسند با مشکلات جدی در آب آشامیدنی مواجه خواهیم بود.

وی مطرح کرد: این دو پروژه برای آب رسانی به شهر فیروزه و نیشابور از اهمیت استراتژیک برخوردار هستند و باید به زودی تکمیل شوند، البته در شرایط فعلی برای اینکه مشکل خاصی را شاهد نباشیم آب مورد نیاز از مکان‌های دیگر تامین می‌‏شود.

نماینده مردم نیشابور و فیروزه در دوره دهم مجلس شورای اسلامی همچنین با تاکید بر اینکه با وجود تمام کارهای صورت گرفته اما هنوز شهرستان با چالش‎ها و کمبودهای بسیاری مواجه است، عنوان کرد: دو بخش میان‌جلگه و سرولایت باید شهرستان شوند تا از بودجه‏‌های بیشتری برخوردار شوند، از سویی هر چند قطب گردشگری، کشاورزی و دامداری محسوب می‏‌شویم اما همچنان اشتغال جزء مشکلات جدی نیشابور محسوب می‎شود که با جذب سرمایه‌گذاران امکان اشتغال‌زایی بیشتر می‌شود.

گرمابی بیان کرد: برای تکمیل راه‌های روستایی در شهرستان نیشابور به دلیل گستردگی بیشتر در بخش‌‏های مختلف و همچنین راه‎های شهری نیشابور باید بودجه بیشتری اختصاص یابد، اکنون محورهای نیشابور به کاشمر، تربت‌حیدریه و قوچان نیازمند بهسازی هستند.

وی گفت: در حوزه گردشگری شهرستان نیشابور اتفاقات خوبی افتاده از ۴۵ میلیارد تومان بودجه مصوب شده سفر ریاست جمهوری به استان در سال جاری ۱۵ میلیارد آن تخصیص یافته است، با توجه به اینکه گردشگری یکی از پتانسیل‏‌های مهم نیشابور محسوب می‌‏شود باید این اعتبارات به درستی و در جای خود هزینه شود.

این نماینده پیشین مجلس افزود: اگر چه پروژه افلاک‏‌نما جزء پروژه‌‏های شاخص در خاورمیانه محسوب می‌‏شود و از ۲۰ سال قبل شروع شده است ولی نیمه تمام مانده بود اما با اعتباراتی که طی سه سال اخیر گرفته شد، گنبد آن که قسمت اصلی افلاک‏‌نما محسوب می‌‏شود، افتتاح شد.

وی بیان کرد: در همان مجموعه افلاک‌نما برای تکمیل شدن پژوهشکده اختر فیزیکی که قسمتی از پروژه افلاک‌نما محسوب می‌‏شود ردیف ۱۲ میلیارد تومان بودجه گرفته شده تا با ظرفیت کامل، استفاده شود و پاسخگوی مردم باشد.

حمید گرمابی نماینده مردم نیشابور و فیروزه در دوره دهم مجلس شورای اسلامی بود که اخیرا نیز مراسمی با عنوان تجلیل از چهار سال تلاش و خدمت وی از سوی فرمانداری و اعضاء شورای اداری نیشابور برگزار شد.

انتهای پیام


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *