تبلیغات متنی

نگرانی سرمربی تیم والیبال اسکرا لهستان برای ۲ ملی‌پوش ایرانی

تیم ملی والیبال ایران در جام جهانی ۲۰۱۹ ژاپن به جایگاهی بهتر از هشتمی نرسید. بازی‌های بعضاً انتقادبرانگیز تیم ایران، انتقادات زیادی را در پی داشت که کادر فنی و بازیکنان، خستگی را علت اصلی عملکرد نه چندان قدرتمند خود عنوان می‌کردند.

حالا بازیکنانی که در جام جهانی خسته بودند باید در تیم‌های باشگاهی خود به بازی بپردازند که این موضوع، اعتراض «میهاو گوگول» مربی تیم ملی لهستان و سرمربی تیم «اسکرا بوهاتوف» که میلاد عبادی‌پور را در اختیار دارد به دنبال داشت.

نزدیک بودن فاصله بین پایان لیگ‌های اروپایی و شروع تمرینات تیم‌های ملی و برعکس،‌ باعث شده تا بازیکنان عملاً زمانی برای استراحت در اختیار نداشته باشند. بازیکنان در لیگ ایتالیا ۳ و در لیگ لهستان ۱۰ روز برای ریکاوری و استراحت در اختیار دارند که همین محدویت، سبب بروز مصدومیت در آنها می‌شود.

کارول کلوس، ملی پوش والیبال لهستان می‌گوید: ما روز چهارشنبه عصر وارد لهستان شدیم، روز پنجشنبه برای ساعاتی در اختیار خودمان بودیم و روز جمعه به «بوهاتوف» رفتیم. شنبه به هتل وارد شدیم و تمرین بدنسازی کردیم و نخستین بازی خود را روز یکشنبه انجام دادیم.

۲۵۵ ۴۱


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *