به گزارش خبرنگار مهر، عباس کشاورز عصر جمعه در نشست بررسی وضعیت طرح آبرسانی به ۴۶ هزار هکتار از اراضی دشت سیستان که در فرمانداری زهک برگزار شد، اظهار داشت: این طرح به عنوان یک پروژه بدیع در سطح کشور در منطقه سیستان که شرایطی اقلیمی سختی دارد، اجرا شده است.
وی ادامه داد: طرح آبرسانی به ۴۶ هزار هکتار از اراضی دشت سیستان با همهی مزایای آن دارای نارساییهای هم است و نقایصی در بخشی از مراحل اجرای آن وجود دارد که بزودی با همت مجریان طرح مرتفع خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه این پروژه در حال تکمیل است، افزود: ۸۵۰ میلیون دلار پول بیتالمال برای اجرای طرح آبرسانی به ۴۶ هزار هکتار از اراضی دشت سیستان هزینه شده از همین رو باید برای مردم و کشور تولید ثروت کند و حداقل سالانه ۱۰۰ میلیون دلار درآمد در این منطقه ایجاد کند.
سرپرست وزارت جهاد کشاورزی به مسئولین اجرایی این طرح تاکید کرد: برای این پروژه اهداف متعددی از جمله افزایش تولید، درآمد و رونق کسب وکار تعریف شده برای که باید به همه آنها توجه شود.
وی با اشاره به اینکه برای اجرای الگوی کشت تعریف شده باید موانع تولید را رفع کنیم، تصریح کرد: باید دغدغههای کشاورزان منطقه سیستان حل و فصل شود و با تشکیل اتاق فکر با مشارکت همه متخصصان استانی و کشوری برای حل مشکلات و آینده این طرح برنامه ارائه شود.
کشاورز گفت: باید یک کمیته راهبردی و بسته اجتماعی خاص منطقه سیستان تعریف و علم و تکنولوژی جدید را به این طرح منتقل کنیم.
وی اظهار داشت: وزارت جهاد کشاورزی برای رفع مشکل بیکاری و درآمد پایین مردم منطقه و تلاش برای سرمایهگذاری در بخش کشاورزی استان سیستان وبلوچستان آماده هر نوع همکاری است.
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ