تبلیغات متنی

ناظم الشریعه پیگیر باقیمانده پاداش ملی‌پوشان فوتسال

به گزارش ایسنا، پاداش قهرمانی تیم ملی فوتسال در مسابقات قهرمانی ۲۰۱۸ آسیا با گذشت دو سال از این اتفاق پرداخت نشده بود تا اینکه اوایل بهمن ماه ناظم الشریعه پس از پیگیری‌های زیاد این بار تهدید کرد در صورت عدم پرداخت مطالبات بازیکنان و کادرفنی از سمت خود استعفا می‌کند.

این اتفاق در کنار دیداری که وی با وزیر ورزش و جوانان داشت منجر شد بخشی از پاداش ملی‌پوشان پرداخت شده و با دستور سلطانی‌فر مابقی آن تا پایان بهمن‌ماه پرداخت شود با این حال با پایان ماه بهمن بقیه این پاداش به ملی پوشان پرداخت نشد.

ناظم الشریعه قصد دارد این هفته روانه فدراسیون فوتبال شده و در جلسه با دبیرکل فدراسیون پیگیری مابقی پاداش بازیکنان و همچنین حقوق معوقه کادر فنی تیم ملی فوتسال شود تا با شروع دور جدید تمرینات تیم ملی بازیکنان از این حیث دغدغه‌ای نداشته باشند.

انتهای پیام


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *