تبلیغات متنی

موج سوم ملخ صحرایی در راه سیستان و بلوچستان است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان، غلام حیدر زورقی اظهار داشت: براساس هشدار فائو از آبان امسال برای نخستین بار در تاریخ سیستان و بلوچستان شاهد هجوم مجدد ملخ صحرایی از مناطق تولید مثل تابستانه در مرز بین کشورهای هند و پاکستان به سوی نوار ساحلی دریای عمان بویژه جنوب استان بودیم به طوریکه تاکنون با رصد تیم‌های پایش مبارزه در سطح ۱۲۷ هکتار از مراتع شهرستان‌های کنارک، فنوج و سرباز انجام شده است.

وی ادامه داد: این سازمان پارسال هنگام هجوم ملخ صحرایی به سیستان و بلوچستان با بسیج تمام امکانات مبارزه با این آفت را در سطح ۲۱۱ هزار و ۵۳۵ هکتار از مراتع منطقه انجام داد و  مانع آسیب‌رسانی به بخش کشاورزی شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه برای مقابله با ملخ صحرایی نیازمند اعتبار هستیم، گفت: ضروریست کشاورزان در صورت مشاهده این آفت مراتب را به نزدیک‌ترین مرکز جهاد کشاورزی شهرستان اطلاع رسانی کنند.

وی تصریح کرد: ضرورت و اهمیت مبارزه و کنترل این آفت در بخش کشاورزی سبب شده در جنوب سیستان و بلوچستان بیشترین فعالیت روزمره مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان‌های این استان به این امر اختصاص یابد.


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *