تبلیغات متنی

مهلت پرداخت وام‌های ودیعه اجاره مسکن تمدید شد

مهلت پرداخت وام‌های ودیعه اجاره مسکن تمدید شد

 

اعتمادآنلاین| بانک مرکزی اعلام کرد: پرداخت وام به مشاغل و کسب‌وکارها و حوزه‌های حمل و نقل آسیب‌دیده از  کرونا تا پایان مهرماه و پرداخت وام‌های ودیعه اجاره مسکن تا پایان دی ماه ۹۹، تمدید شد.

این بانک در بخشنامه‌ای، تمدید مهلت پرداخت وام‌های ودیعه اجاره مسکن، مشاغل و کسب‌وکارها و حوزه‌های حمل‌ونقل آسیب‌دیده از کرونا را به بانک‌های عامل ابلاغ کرد.

در این بخشنامه جز (۶) بند (ب) از مصوبات سی‌وهفتمین جلسه ستاد ملی مدیریت کرونا مورخ ۲۹‌ شهریورماه ۱۳۹۹ در خصوص تمدید پرداخت تسهیلات کرونایی به شرح زیر ابلاغ شده است:

-پرداخت وام به مشاغل و کسب‌وکارها و حوزه‌های حمل‌ونقل آسیب‌دیده از کرونا تا پایان مهر ماه امسال تمدید می‌شود.

-همچنین به موجب مصوبه یاد شده، پرداخت وام‌های ودیعه اجاره مسکن تا پایان دی ماه سال ۱۳۹۹ تمدید می‌شود.

منبع: خبرآنلاین

 

اخبار اقتصادی

|بلیط اتوبوس , بلیط هواپیما , بلیط قطار | خرید شارژ , خبر فوری , درج آگهی رایگان


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *