تبلیغات متنی

مسابقات وزنه‌برداری گزینشی المپیک قطر؛ رستمی برای رسیدن به طلا یک کیلو کم آورد

در مسابقات ورزنه برداری گزینشی المپیک قطر در رقابت دسته ۹۶ کیلوگرم، ایران صاحب یک طلا، دو نقره و دو برنز  شد. کیانوش رستمی با رکورد ۱۷۸ یک ضرب، ۲۲۵ دوضرب و مجموع ۴۰۳ کیلوگرم طلای یکضرب و دو مدال نقره دوضرب و مجموع را مال خود کرد.

* علی میری دیگر نماینده ایران با رکورد ۱۶۲ یک ضرب، ۲۰۹ دوضرب و مجموع ۳۷۱ کیلوگرم مدال برنز دوضرب و مجموع را به دست آورد.

 * در این وزن عنوان قهرمانی به وزنه بردار قطر با رکورد مجموع ۴۰۴ کیلوگرم رسید.

*حرکت یک ضرب:
کیانوش رستمی در حرکت اول ۱۷۲ کیلوگرم را مهار کرد.
او در حرکت دوم وزنه ۱۷۷ کیلوگرم را انداخت و در حرکت سوم وزنه ۱۷۸ کیلوگرم را مهار کرد. رستمی در یک ضرب به مدال طلا رسید.

فارس الباخ قطری با ۱۷۶ کیلوگرم نقره گرفت و مدال برنز به وزنه بردار قرقیزستان با ۱۶۵ کیلوگرم رسید.

علی میری در حرکت اول ۱۶۲ کیلوگرم را مهار کرد.

او در حرکت دوم و سوم وزنه ۱۶۷ کیلوگرم را انداخت و با همان ۱۶۲ کیلوگرم پنجم شد.

ایلیا ایلین هم نتوانست در یک ضرب خوب ظاهر شود و ۱۶۵ کیلوگرم را به ثبت رساند.  

*حرکت دوضرب:
رستمی در دوضرب وزنه های ۲۱۰، ۲۲۰ و ۲۲۵ کیلوگرم را مهار کرد و دوم شد. او در مجموع رکورد ۴۰۳ کیلوگرم را ثبت کرد و نایب قهرمان شد.

میری در اولین حرکت ۲۰۵ کیلوگرم را مهار کرد. او درحرکت دوم ۲۰۷ کیلوگرم را زد و از انجام حرکت سوم انصراف داد. او  در مجموع ۳۷۱ کیلوگرم را ثبت کرد و برنز دوضرب و مجموع را گرفت.

فارس قطری با ۱۷۶ یک ضرب، ۲۲۸ دوضرب و مجموع ۴۰۴ کیلوگرم طلای دوضرب و مجموع را گرفت و بالاتر از کیانوش ایستاد.

همچنین ایلیا ایلین رکورد ۱۶۵ یک ضرب، ۲۰۰ دوضرب و مجموع ۳۶۵ کیلوگرم را به ثبت رساند تا عملکرد ضعیفی را در این رقابت‌ها داشته باشد.


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *