تبلیغات متنی

مدیران فاقد جسارت در بخش اقتصادی از میزها پایین کشیده خواهند شد

مدیران فاقد جسارت در بخش اقتصادی از میزها پایین کشیده خواهند شد
مدیران فاقد جسارت در بخش اقتصادی از میزها پایین کشیده خواهند شد

ایسنا/خراسان رضوی نماینده مردم قوچان در مجلس شورای اسلامی گفت: اگر فکری به حال وضعیت اقتصادی در سطح ملی و استان نکنیم، بیشتر مدیرانی که بی‌‎باکی، جسارت و جهادی بودن در بخش اقتصادی ندارند، از این میزها پایین کشیده خواهند شد.

علی آذری امروز، ۲۹ خرداد ماه، در هفتاد و پنجمین جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی که در سالن جلسات اتاق بازرگانی خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: برای یک جوان در استان دشوار است که شروع به کسب و کار کند. باید اوضاع و احوال شروع به کسب و کار را راحت کنیم و به فکر ایجاد حال و اوضاع آسوده اشتغال باشیم. ما در بی‌ثباتی قوانین مقصر هستیم؛ اگر قانون پشتوانه‌ قدری برای کسب و کار باشد، عدالت را برای همه ایجاد خواهد کرد. معافیت‌های مالیاتی، خصوصی‌سازی و عدم شفافیت مشکلاتی است که اقتصاد استان را در درگیر خود کرده است.

آذری بیان کرد: امروز ما در اقتصاد از حمایت قدری برخوردار هستیم که آن سند راهبردی گام دوم است. اقتصاد هدف نیست اما ما را به سمت توسعه هدایت می‎کند. باید به قوانین انعطاف داده شود. نباید اجازه داد موانع قانونی برای ما حادث شود. اگر مدیران نگران هستند، نمایندگان حضور دارند؛ مجوز به گردن ماست.

این نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از مصیبت‌های ما در اقتصاد، تصمیم‌سازی کشوری از بالاست. اگر می‌خواهیم از جهش تولید صحبت کنیم، باید فرایندی را طی کنیم که فراتر از تفکر عادی باشد.

نماینده مردم قوچان در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: رابطه معناداری بین اقتصاد و امنیت وجود دارد؛ اگر به اقتصاد نپردازیم، امنیت را از دست می‌دهیم. نمایندگان قَدَر و قوی و متبحر در تمام حوزه‌های علمی در این دوره حضور دارند و تجربه‌ کار و تئوریسین صرف هستند. با شرایطی که استاندار فراهم کرده، انتظار می‌رود طرح‌های توسعه سریع‌تر از این در خراسان رضوی پیش رود. جهش تولید پشتوانه‌ای برای ماست؛ هرجا مشکلی وجود داشت، ما نامه می‌دهیم که در راستای کاربردی و راهبردی کردن منویات مقام معظم رهبری در جهش تولید فعالیت‌ها پیش رود.

خرید گندم نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۱ درصد رشد داشته است

در ادامه جلسه محمدرضا اورانی، مدیرکل جهاد کشاورزی خراسان رضوی، تصریح کرد: برای خرید ۶۰۰ هزار تن گندم هدف‌گذاری و تاکنون ۸۹ هزار و ۵۱۲ تن خریداری شده که ۱۱ درصد در مقایسه با مدت مشابه افزایش داشته است. برای خرید ۱۵ هزار تن کلزا نیز هدف‌گذاری و ۲۶۲۱ تن خریداری شده که ۴۴.۵ درصد رشد نسبت به سال گذشته را نشان می‌دهد.

در عمل اراده‌ای برای توسعه روستایی وجود ندارد

در بخش دیگری از جلسه علی شریعتی‌مقدم، رئیس کمیسیون کشاورزی و آب اتاق بازرگانی خراسان رضوی، عنوان کرد: در عمل اراده‌ای برای توسعه روستایی وجود ندارد. اول باید جهش اراده را داشته باشیم. اگر روستای ما توسعه پیدا کند، بسیاری از مسایل شهری ما حل می‌شود. می‌توان وجوه سهام عدالت را نیز هدایت کرد. باید در حوزه معین‌های اقتصادی روی شرکت‌هایی که بتوانند از بازار سرمایه استفاده کنند، کار شود چراکه این اقدام می‌تواند در نیل به جهش تولید موثر باشد.

انتهای پیام


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *