تبلیغات متنی

محور ایلام -سرابله به مدت ۵ روز مسدود می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر و به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ محمد حیدری اظهار داشت: برابر اعلام پلیس راه استام ایلام به منظور اجرای عملیات انفجار، ریزش و تراشه برداری، محور ایلام – سرابله از امروز یکشنبه به مدت ۵ روز مسدود می‌شود.

وی افزود: به رانندگانی که از استان کرمانشاه قصد دارند خود را به مرکز استان ایلام و شهرستان‌های جنوبی آن برسانند از مسیرهای جایگزین تردد کنند.

رئیس پلیس راه استان کرمانشاه گفت: مسیرهای جایگزین این محور شامل مسیر شماره یک: ایلام – ایوان – تونل اربعین – اسلام آباد و بالعکس، مسیر شماره ۲: ایلام – جاده قدیم سرابله -شهرسرابله – شباب – حمیل و بالعکس، مسیر شماره ۳: پل سیمره-سرابله – آسمان آباد – چهار مله – ایوان – ایلام و بالعکس است.

این مسئول ادامه داد: برابر تدابیر احتیاطی اتخاذ شده همه رانندگان کامیون، کامیونت، تریلر، مینی بوس، میدل باس و اتوبوس‌هایی که قصد تردد از سمت ایلام به کرمانشاه و بالعکس در زمان اجرای عملیات را داشته، می‌بایست از مسیر شماره یک (ایلام-ایوان-تونل اربعین-قلاجه و بالعکس) تردد کنند.

سرهنگ حیدری با توجه به کوهستانی و پرپیچ و خم بودن راه‌های جایگزین به رانندگان توصیه کرد با احتیاط کرده و اگر شرایط بارانی و برفی بود حتماً سرعت مطمئنه را رعایت کنند.


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *