به گزارش خبرگزاری تسنیم، دور برگشت مرحله گروهی رقابتهای لیگ اروپا با شکست ترابزون اسپور در حضور بازیکن ایرانیاش و باخت ناباورانه لاتزیو در خانه آغاز شد.
در گروه پنجم، لاتزیو در خانه خودش مقابل سلتیک ۲ – یک شکست خورد. ایموبیله در دقیقه ۷ لاتزیو را پیش انداخت اما فورست در دقیقه ۳۸ سلتیک را به گل تساوی رساند و انچام در دقیقه ۹۰ برتری میهمان را رقم زد. در دیگر بازی این گروه، کلوژ در خانه یک – صفر رن را برد. در جدول، سلتیک ۱۰ امتیازی بالاتر از کلوژ ۹ و لاتزیوی ۳ امتیاز صدرنشین است.
در گروه سوم، ترابوزن اسپور در شبی که از ابتدا به صورت کامل مجید حسینی، ملیپوش کشورمان را در اختیار داشت در خانه کراسنودار ۳ – یک شکست خورد. آسان (بازیکن حریف) در دقیقه ۲۷، فرناندس در دقیقه ۳۴ و ایگناتیف در دقیقه ۹۰ برای میزبان و انواکامه در دقیقه ۱+۹۰ برای ترابزون گلزنی کردند. در دیگر بازی این گروه، بازل در خانه خودش ۲ – یک ختافه را برد. در جدول بازل ۱۰ امتیازی در صدر است و کراسنودار و ختافه ۶ امتیازی نسبت به ترابزون یک امتیازی شانس بیشتری برای صعود دارند.
در سایر بازیها از گروه اول، آپوئل ۲ – یک قرهباغ را برد و سویا در خانه داندلوژ به برتری ۲-۵ رسید. در گروه دوم، کپنهاگن و دیناموکیف به تساوی یک – یک رسیدند و بازی لوگانو و مالمو بدون گل خاتمه یافت. در گروه چهارم، لاسک ۴ – یک آیندهوون را برد و اسپورتینگ لیسبون در خانه روزنبرگ ۲ – صفر پیروز شد. در گروه ششم هم استاندارد لیژ ۲ – یک از سد اینتراخت فرانکفورت گذشت.
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ