تبلیغات متنی

لاریجانی بر توسعه روابط میان ایران و گرجستان تاکید کرد

به گزارش خبرگزاری مهر، هیئت پارلمانی گروه دوستی گرجستان و ایران امروز( دوشنبه) با علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتگو کردند.

لاریجانی در این دیدار با یادآوری روابط خوب میان پارلمان‌ها و دولت‌های دو کشور ایران و گرجستان، گفت: امیدواریم مذاکرات منتج به توسعه بیشتر روابط میان دو کشور شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ایران و گرجستان می‌توانند از ظرفیت‌های خود برای توسعه روابط میان دو کشور استفاده کنند، ادامه داد: شرکت‌های بسیار فعالی در ایران حضور دارند که می‌توانند خدمات مهندسی را در گرجستان ارائه کنند و مقررات خوبی در ایران برای فعالیت این شرکت‌ها در کشورهای همسایه وجود دارد.

شالوا کیکناولدیزه، رئیس گروه دوستی پارلمانی گرجستان و ایران در ادامه این دیدار اظهار داشت: روابط میان ایران و گرجستان در حال پیشرفت است و پارلمان‌های دو کشور می‌توانند نقش موثری در توسعه روابط داشته باشند.

وی افزود: برنامه‌هایی در دولت برای گسترش همکاری‌ها و همچنین میان سفارت‌خانه‌های دو کشور در حال انجام است و در زمینه اقتصادی و گردشگری می‌توان همکاری مناسبی را داشته باشیم.

رئیس گروه دوستی پارلمانی گرجستان و ایران بر ضرورت گسترش همکاری ها در زمینه های آموزش، راه آهن و حمل و نقل و کشاورزی میان دو کشور تاکید کرد و گفت: ایران جزو اولین کشورهایی بود که پس از استقلال گرجستان ما را به رسمیت شناخت.

شالوا کیکناولدیزه یادآور شد: دیدارهایی میان مسئولان دو کشور در زمینه همکاری‌های حمل و نقل و راه آهن انجام شده و امیدواریم به نتیجه مثبت برسد؛ گروه دوستی پارلمانی گرجستان و ایران آمادگی لازم برای رفع مشکلات موجود بر سر راه همکاری‌های میان دو کشور را دارند و با همکاری‌ها می‌توان روابط را توسعه داد.


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *