خبرگزاری مهر، گروه استان ها: اقتصاد مقاومتی از جمله مقوله هایی بوده که نه در یک واژه دیده می شود و نه می توان آن را در یک جمله آن را تعریف کرد؛ بلکه دنیایی از تفسیر است که امروز توسط جوانان و نوجوانان معنا می شود.
جوانان کویر در دیار شرق از همان سال های اولی که رهبر معظم انقلاب اقتصاد مقاومتی را مشق کردند، ابزارهای لازم در راستای انجام تکلیف به دست گرفتند و درس به درس از فرمایشات رهبر خود را فرا گرفتند.
حکایت ها و روایت های زیادی می توان از غیور مردان کویر پیرامون دلاوری هایشان در جنگ اقتصادی دشمن ذکر کرد اما طعم شیرین برخی از قصه ها ما را به گفتن و خواندن وادار می کند.
قرعه فال جوان روستایی
قصه «علی عربی» جوان روستای «فال» هم جایی شیرین می شود که در اوج شور و نشاط جوانی، روستا را برای تخلیه انرژی مردانه اش انتخاب می کند و در کمتر از سه سال میلیونر می شود.
اگرچه تحصیلات دانشگاهی اش را بعد از گذراندن دو ترم از دانشگاه رها می کند اما در کلاس زندگی برای دیگر جوانان استادی می کند چراکه در سن ۲۴ سالگی به یکی از تولیدکنندگان گوشت بوقلمون در خراسان جنوبی تبدیل شده است.
این جوان پویا در صحنه عملیاتی کردن اقتصاد مقامتی تنها به پرورش بوقلمون اکتفا نمی کند بلکه در کنار این فعالیت، پرورش ماهی و کشت و کار محصولات کشاورزی به ویژه زرشک و عناب را پیش می گیرد و همین امر از او جوانی شایسته، توانمند و نامدار می سازد.
پیشرفت های این جوان روستایی تا جایی اوج می گیرد که برای جوانان روستا هم اشتغال ایجاد می کند و چشمه ارتزاق بسیاری از خانواده ها می شود.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ