قدردانی دکتر مظفری از همراهی بی نظیر بخش خصوصی کیش در مبارزه با کرونا

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین در کیش ،غلامحسین مظفری با اشاره به اقدامات انجام شده در منطقه آزاد کیش برای مهار ویرس کرونا اظهار داشت: بسیار سریع به موضوع شیوع کرونا واکنش نشان دادیم. قبل از اینکه در کشور ستاد ملی مبارزه با کرونا تشکیل شود در کیش جلساتی را با محوریت سازمان و همکاری بخش خصوصی، ستاد بحران و شورای سلامت برگزار کردیم.

وی با بیان اینکه مهم‌ترین تصمیم در این ستاد و جلسات کنترل رفت و آمد بود، ادامه داد: با توجه به اینکه کیش مقصد مهم گردشگری محسوب می‌شود و تعطیلات نوروز هم پیک رفت‌وآمدها بود به سرعت نسبت اقدامات پیشگیرانه تصمیم گرفتیم.

مدیرعامل منطقه آزاد کیش با تاکید بر اینکه جلسات مقابله با کرونا قبل از دوم اسفندماه در کیش برگزار شد، گفت: شرایط در جزیره کیش که محور و پایه و اساس آن گردشگری است با یک منطقه صنعتی بسیار متفاوت بود و خوشبختانه همراهی بخش خصوصی را در اجرای تمهیدات داشتیم. البته تا شروع اجرای کنترل‌ها آسیب‌هایی وارد شد مبنی بر اینکه یک گردشگر و میزبان مبتلا به کرونا فوت شدند.

مظفری افزود:‌ نیمه اول اسفند ماه، به دلیل حجم مسافران کیش، آمار مبتلایان به صورت تصاعدی در حال رشد بود در این شرایط پروازها را پلکانی محدود کردیم و از دهم اسفند ماه مراکز تفریحی و ورزشی تعطیل شدند و پانزدهم اسفند هم رستوران‌های جزیره کیش تعطیل شدند. هتل‌ها تا ۱۹ اسفند آخرین مسافران خود را پذیرش کردند و مابقی اقامت‌ها و رزروها را کنسل کردند.

مدیرعامل منطقه آزاد کیش با بیان اینکه شاید برنامه‌ریزی‌هایی که برای کنترل سختگیرانه کیش انجام دادیم، این شبهات را ایجاد کرد، تاکید کرد: اواخر اسفند ماه حتی به افرادی که دارای سند مسکونی در کیش بودند هم اجازه ورود ندادیم و از ۲۹ اسفند تا ۲۵ فروردین هیچ مسافری حتی مسافر دارای سند ملکی و کیشوند هم پذیرش نکردیم.

وی با اشاره به کاهش تعداد پروازها گفت: پروازها را در این مدت به صفر رساندیم البته پروازهای یکطرفه از مبدا کیش انجام می‌شد تا افراد بتوانند از جزیره خارج شوند. تنها یک پرواز در روز برای جابه‌جایی‌های اضطراری انجام می‌شد که معمولا برای رفت و آمد کادر درمان و کالاهای بهداشتی صورت می‌گرفت که متوسط مسافران آن ۱۰ نفر مسافر بودند.

مظفری تاکید کرد: البته برای این پروازها هیچ بلیت فروشی انجام نشد و این پروازها اصطلاحا از جمله پروازهای پشتیبان بودند. در این شرایط شایعه شد برخی از مقامات از جمله رییس جمهور در کیش مستقر شدند که این ادعاها کاملا بی‌اساس بود.

مدیرعامل منطقه آزاد کیش درباره برآورد میزان خسارت‌های ناشی از شیوع کرونا گفت: ستاد اقتصادی برای برآورد خسارت ناشی از کرونا تشکیل شده و با چهار کارگروه بخش خصوصی در حال ارزیابی میزان دقیق این ضرر و زیان‌های به بار آمده هستند. هر چند هنوز عدد دقیق مشخص نشده اما بحران کرونا آثار سنگینی بر جای گذاشته است.

وی از ارایه تنخواه ۱۰ میلیارد تومانی به بخش خصوصی از سوی سازمان خبر داد و گفت: در این روزها بخش خصوصی بسیار همراه بود و در تامین دارو اقدامات بسیار قابل توجهی انجام دادند.

مظفری با بیان اینکه در این مدت ۱۰۰ تن کالای بهداشتی از طریق کیش‌ایر جابه‌جا شد، اظهار داشت: بیمارستان کیش را از ۶۴ تخت به ۲۰۰ تخت رساندیم و همچنین یک بیمارستان متعلق به بخش خصوصی را بدون پرداخت اجازه  فعال کردیم.

مدیرعامل منطقه آزاد کیش درباره بسته‌های حمایتی برای آسیب دیدگان از کرونا و اقشار کم درآمد گفت:  ۱۳۰۰ خانوار بسته‌های ۵۰۰ هزار تومانی دریافت کردند که این بسته ها با کمک‌های بخش خصوصی و مردمی تامین شدند.

وی با اشاره به حمایت از کسب و کارهای زیان دیده از شرایط کرونا ادامه داد: باید این موضوع گفته شود که  بخشش اجاره‌بها از کیش آغاز شد و برخی از مالکان در مراکز اقاماتی و تجاری اجاره‌بها را برای مدت ۲ ماه بخشیدند که این اقدامات در حال تمدید است. سازمان هم زیرمجموعه‌های خود را معاف از پرداخت اجاره کرد.

مظفری افزود:‌ ارتباط با بازار سرمایه برای بخش خصوصی فراهم و پیش بینی‌هایی شد که تا از ظرفیت بازار سرمایه برای بخش خصوصی استفاده شود. با بانک‌ها هم مذاکراتی برای ارایه تسهیلات به ۴ هزار تجار منطقه انجام شده و این اقدامات در حال اجرا است.

مدیرعامل منطقه آزاد کیش با تاکید بر اینکه در حال حاضر بیماران مبتلا به کرونا در کیش به صفر رسیده است، گفت: خوشبختانه ۶ روز هیچ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان کیش نداشتیم و با برگشت کیشوندان هم به طور سختگیرانه برخورد کردیم. اپلیکیشی طراحی شده است که ثبت نام کیش‌وندان برای برگشت از این طریق انجام شد و بر مبنای اولویت‌بندی‌ها برگشت کیشوندان را فراهم کردیم.

وی با بیان اینکه ۶ هزار نفر برای برگشت به کیش ثبت نام کردند که باید دو هفته در قرنطینه باشند، تاکید کرد: آنهایی که دارای مسکن هستند در خانه خود قرنطینه می‌شوند و تمام نیازهای آنها تامین خواهد شد. برای قرنطینه افرادی که به واسطه پروژه‌ای باید به جزیره برگردند، اماکنی در نظر گرفته شده که گنجایش پذیرش ۳ هزار نفر را دارند. البته مجموعه مهمان‌سرای منطقه آزاد کیش راهم در این مدت به قرنطینه مبتلایان اختصاص داده بودیم.

۴۶

منبع : خبر آنلاین


منتشر شده

در

هرمزگان

توسط

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *