تبلیغات متنی

غربالگری بیش‌از ۴۰ هزار نفر در مبادی ورودی سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی هلال احمر سیستان و بلوچستان، رسول راشکی اظهار داشت: نیروهای جمعیت هلال احمر این استان ۴۰ هزار و ۸۸ نفر را در طرح غربالگری و تب سنجی در مبادی ورودی پنج شهرستان زاهدان، چابهار، هامون، نیمروز و کنارک از ۱۴ اسفند تا کنون مورد پایش قرار دادند.

وی افزود: از همین رو جمعیت هلال احمر بر اساس وظیفه ذاتی مبنی بر کاهش دردها و تسکین آلام بشری و همچنین تصمیم ستاد مقابله با کرونا در جمعیت هلال احمر به منظور کنترل و پیشگیری از شیوع این ویروس، نیروهای عملیاتی جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان در مبادی ورودی استان با برپایی ایستگاه‌های سلامت و اطلاع رسانی نسبت به آموزش و غربالگری سلامت شهروندان اقدام کرده است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان ادامه داد: طی این مدت ۱۷ نفر از افراد غربالگری شده توسط نیروهای جمعیت هلال احمر مشکوک به ویروس کرونا شناسایی و به مراکز بهداشتی ارجاع داده شدند.

وی تصریح کرد: سه هزار و ۸۰۳ نفر نیز از اتباع بیگانه که از شهرهای مختلف ایران برای عزیمت به کشورشان به این استان وارد شده‌اند که در ورودی شهرستان‌های هامون و زاهدان پس از پایش سلامت و غربالگری از خدمات آموزشی در خصوص نحوه پیشگیری از ویروس کرونا و آموزش‌های لازم در این زمینه بهره‌مند شدند.


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *