تبلیغات متنی

عدم اراده‌ سازمان‌های بین‌المللی برای احقاق حقوق مردم فلسطین

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام محمدرضا صالح در نشست تحلیلی با موضوع «فلسطین محور مقاومت» که بعدازظهر امروز در مدرسه علمیه جامعه المصطفی العالمیه مشهد با حضور جمعی از اندیشمندان و علمای جهان اسلام برگزار شد، اظهار کرد: مسئله فلسطین در ایران به همان زمان ابتدای تصرف فلسطین توسط اسرائیل و به قبل از انقلاب اسلامی برمی‌گردد، بحث و مسئله فلسطین همیشه جزو دغدغه‌های انقلاب اسلامی بوده است و همچنین روز قدس امروزه به یک نوع خیزش برای حمایت از فلسطین تبدیل شده است.

رئیس جامعه المصطفی العالمیه مشهد در ادامه گفت: اصل نهضت انقلاب اسلامی دو بعد دارد، یک بعد آن ایرانی بودن آن است، بعد دیگر آن بعد بین‌المللی و جهانی آن است. از ۸۰۰ هزار نفر جمعیت فلسطین در زمان اشغال این کشور، تقریباً تمام این جمعیت پس از واقعه اشغال جابه‌جا شد. اسرائیل در زمان اشغال این کشور اعلام کرد که ما به سرزمین و کشور بدون مردم و جمعیت آمده‌ایم.

حجت‌الاسلام صالح در ادامه تصریح کرد: در حال حاضر اسرائیل از برخی کشورها جمعیت به داخل خاک خود وارد می‌کنند چراکه با مشکل کمبود جمعیت روبرو هستند اما خود فلسطینی‌ها در کشور خود جایی ندارند. سازمان‌های حقوقی جهان خودشان در تأسیس کشور اسرائیل نقش داشته‌اند، بنابراین نباید از آن‌ها توقع داشت که از حقوق فلسطینی‌ها دفاع کنند.

وی همچنین افزود: برخی جریانات در داخل فلسطین بر این عقیده هستند که باید فلسطینی‌ها از طریق سازمان‌های بین‌المللی پیگیر حقوق خود باشند، برخی دیگر نیز معتقدند که باید هرچه اسرائیلی‌ها ارائه کردند پذیرفت، اما نگاه انقلاب اسلامی این است که سازمان‌های جهانی اراده‌ای برای احقاق حقوق مردم فلسطین ندارند.

رئیس جامعه المصطفی العالمیه مشهد در ادامه گفت: ویژگی گفتمان انقلاب اسلامی این است که فرا منطقه‌ای است. همچنین انقلاب اسلامی نگاه انسانی به کشور فلسطین دارد، رهبری در این زمینه نیز فرمودند: «فلسطین متعلق به مردم فلسطین است». ویژگی دیگر گفتمان انقلاب اسلامی بازگشت فلسطینی‌ها به خاک خود است. همچنین راه انتخاب مردم نسبت به کشور خود دیگر ویژگی گفتمان انقلاب اسلامی است، بدین معنا که فلسطینی‌های ساکن در نقاط دیگر جهان به کشور خود بازگردند.

وی با بیان اینکه ویژگی دیگر گفتمان انقلاب اسلامی مسئله عدالت و دفاع از مظلوم است، ابراز کرد: دیگر ویژگی گفتمان مقاومت و ایستادگی است.

در ادامه نشست شیخ غازی حنینه، از علمای اهل تسنن لبنان نیز تصریح کرد: در سال ۱۹۸۲ پس از اشغال قسمتی از لبنان توسط اسرائیل، این امر موجب تشکیل حزب‌الله شد. طرح کلی اسرائیل این بود که حزب‌الله را از منطقه بیرون کند و هدف خود یعنی ایجاد سرزمین از نیل تا فرات را محقق کند که پس از مقاومت مردم این طرح شکست خورد.

وی در ادامه گفت: از حدود ۲۵ روز پیش اسرائیلی‌ها طرح دیگری را برای شکست و مغلوب کردن جریان مقاومت و حزب‌الله برنامه‌ریزی کردند که با درایت سید حسن نصرالله این برنامه نیز شکست خورد. ما واقعاً مدیون جمهوری اسلامی ایران هستیم و امیدواریم بیت‌المقدس قبله اول مسلمین به‌زودی فتح شود.

در ادامه نشست شیخ سعید قاسم، از علمای اهل تسنن فلسطین که ۱۵ سال در شکنجه و زندان‌های رژیم صهیونیستی بوده است، گفت: فلسطین محور تمام عالم اسلامی قرار گرفته است. تمام کسانی که دلسوز اسلام هستند باید حول محور فلسطین فعالیت کنند. در قرآن کریم نیز خداوند از دو مسجد صحبت کرده است که یکی از آن‌ها مسجد قدس است. صهیونیست‌ها تمام قوای خود را جمع کرده است تا ما را در فلسطین تحت فشار قرار بدهد.

وی در ادامه گفت: روز قدس مبنایی خواهد شد تا مسلمانان جهان نسبت به فلسطین از آگاهی بیشتری برخوردار خواهند شد. امروزه خط مقاومت اسلام فلسطین است و در این راستا باید هیمنه کشورهای استکباری را از بین ببریم و مسلمانان باید به سلاح‌های دینی و ارزش‌های اسلامی مجهز شوند.

وی همچنین افزود: در فلسطین منتظر شما ایرانی‌ها هستیم همان‌گونه که در روایات آمده است که شما ایرانی‌ها روزی با پرچم‌های سیاه فلسطین را فتح خواهید کرد. در آخرالزمان نیز اسلام بر تمام جهان حاکم خواهد شد. انشاالله شما ایرانی‌ها پرچم فتح و پیروزی و صلح را بر فلسطین و جهان حاکم گردانید.


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *