تبلیغات متنی

عاملان اختلاس شرکت بیمه در هرمزگان دستگیر شدند

 

عاملان اختلاس شرکت بیمه در هرمزگان دستگیر شدند

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار غلامرضاجعفری گفت: در پی مراجعه نماینده حقوقی یک شرکت بیمه به پلیس فتا و اعلام شکایت وی مبنی بر اینکه فردی ناشناس بر اساس مدارک هویتی دیگران با دسترسی به نام کاربری و رمز عبور مدیر ارشد پس از نفوذ به بخش مدیریتی سامانه اینترنتی شرکت موفق به تهیه اسناد پرداخت با ثبت داده‌های غیرمجاز شده و ۴ میلیارد ریال به کارت‌های بانکی افراد صوری و زیان دیده غیرحقیقی انتقال داده، کارشناسان پلیس فتا موضوع را به صورت ویژه در دستور کار قرار دادند.

وی افزود: کارشناسان پلیس فتای استان با تحلیل‌های فنی سرانجام مالکان حساب‌های واسط را شناسایی کردند.

این مقام انتظامی خاطر نشان کرد: با بررسی‌های دقیق صورت گرفته مشخص شد فردی به بهانه خرید لنج و بر اساس داستانی دروغین موفق به دریافت مدارک هویتی و کارت بانکی ۴ نفر از اعضای یک خانواده با وضعیت مالی ضعیف شده و مبلغ یک میلیون تومان به آنها پرداخت کرده است که پس از دستگیری متهم مربوطه محرز شد وی با یکی از کارمندان همان شرکت خصوصی برای اجرای سناریوی مجرمانه و پولشویی همکاری کامل داشته است.

سردار جعفری تصریح کرد: دستگیر شده در بازجویی فنی به عمل آمده به فعالیت‌های مجرمانه به ویژه تهیه حواله و سندهای جعلی اعتراف و حاضر به استرداد وجوه سرقتی به حساب شرکت شد که در این رابطه پرونده تشکیل و به مرجع قضائی ارسال و از آن طریق برای متهمان قرار مناسب صادر شد.


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *