تبلیغات متنی

ظرفیت سد کمایستان جغتای تکمیل است

ظرفیت سد کمایستان جغتای تکمیل است
ظرفیت سد کمایستان جغتای تکمیل است
عکس تزئینی است

ایسنا/خراسان رضوی مدیر امور منابع آب ناحیه سبزوار گفت: بر اثر بارش‌های فراوان فصل بهار هم اینک ۱۰۰ درصد ظرفیت سد کمایستان شهرستان جغتای تکمیل شده است.

محمد ثابتی‌مقدم در گفت‌وگو با ایسنا عنوان کرد: سد کمایستان شهرستان جغتای بر اثر بارش‌ها و سیلاب‌های اواسط بهار سرریز شده بود که با برنامه‌ریزی لازم بخشی از این آب از خروجی سد به اراضی پایین دست هدایت شد.

وی ادامه داد: حجم مفید سد کمایستان شهرستان جغتای یک میلیون و ۴۵۰ هزار متر مکعب است که اینک ظرفیت آن تکمیل است.

مدیر امور منابع آب ناحیه سبزوار اظهار کرد: بر اثر بارش‌های اواخر فروردین ماه  خروجی آب‌گیر و تخلیه رسوب این سد مسدود شده بود که پس از انجام اقدامات لازم میزان ورودی و خروجی آب در سد کمایستان یکسان شده است.

ثابتی‌مقدم افزود: برای جلوگیری از خطرات احتمالی و غرق شدگی، لازم است مردم و ساکنان منطقه از نزدیک شدن و استقرار در حاشیه و بستر سد و نیز بندهای خاکی مناطق خودداری کنند.

وی عنوان کرد: از آب سد کمایستان برای مصارف کشاورزی در  اراضی پایین دست، پرورش آبزیان استفاده می‌شود و همچنین اطراف پایین دست آن نیز منطقه تفریحی و گردشگری به شمار می‌رود.

انتهای پیام


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *