تبلیغات متنی

طرح شهید رهنمون شبکه سازی نعمت سلامتی برای محرومان است

به گزارش خبرنگار مهر، سردار حسین معروفی بعدازظهر سه شنبه در دومین همایش رهنمون سلامت بسیج جامعه پزشکی استان اظهارکرد: کار ما در طرح شهید رهنمون باید با اقدامات جهادی ادامه پیدا کند.

وی افزود: این طرح برای نیازمندترین انسان ها پیش بینی شده و اولویت ما، خدمت رسانی به قشر محروم جامعه است.

معروفی تاکید کرد: این طرح می تواند معضلات و مشکلات مردم کم برخوردار را حل کند و ما با حضور خود در جمع این مردم که ولی نعمت ما هستند می توانیم قدری از مشکلات مردم را بکاهیم.

وی ادامه داد: سلامتی و امنیت دو نعمت نهان خداوند متعال بوده و طرح شهید رهنمون شبکه سازی نعمت سلامتی برای محرومان است.

معروفی بیان کرد: من شاخصه های سلامت در کرند را یکسان با نقاط محروم سیستان و بلوچستان دیدم و همه ما موظف هستیم برای محرومیت زدایی مناطق محروم استان بکوشیم.

وی تصریح کرد: مردم داری و خستگی ناپذیری را از ویژگی های شهید رهنمون می دانیم و معتقدیم باید با نگاه به روحیات شهید رهنمون به مردم خدمت کرد.

فرمانده سپاه نینوای گلستان خاطرنشان کرد: این دو ویژگی در طرح رهنمون باید برجسته شود و شما باید با مردم نوازی و خستگی ناپذیری در خدمت به مردم شهید رهنمون امروز جامعه پزشکی باشید و لازم است شما عزیزان بدانید اقدامات ما در این طرح در راستای مبارزه با ناامیدی است که جنود شیطان شناخته می شود و ما با ترزیق امید به مردم جامعه جنود خداوند را می گسترانیم.

معروفی با اشاره به پیشرفت های چشمگیر پزشکی در گام اول انقلاب اسلامی گفت: طی ۴۱ سال گذشته رشد کیفی و تخصصی ما در حوزه بهداشت، درمان و علم پزشکی فوق العاده بوده و اصلاً قابل قیاس با شرایط پیش از انقلاب نیست اما هنوز هم جای کار داریم و باید برای ارائه خدمات پزشکی به مردم بکوشیم.


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *