تبلیغات متنی

ضد عفونی جایگاههای سوخت در اردبیل ادامه دارد

 

ضد عفونی جایگاههای سوخت در اردبیل ادامه دارد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از استان اردبیل، سید حجت مدنی ضمن تقدیر از زحمات فرزندان انقلاب در سپاه حضرت عباس (ع) استان در راستای مقابله گسترده با بیماری کرونا ویروس ،افزود : درراستای ضد عفونی و گند زدایی مرتب و مستمر جایگاههای سوخت استان در اقدام کم نظیر رزمندگان سپاه حضرت عباس (ع) استان با هماهنگی انجمن صنفی جایگاهداران با تشکیل دو اکیپ مجهز به ادوات ضد عفونی همه جایگاههای شهرستان اردبیل را گند زدایی نمودند

مدیر منطقه اردبیل در ادامه ضمن تقدیر از همکاری بسیار خوب  مالکین  و کارکنان جایگاه‌های عرضه عرضه سوخت استان  درخصوص رعایت مسائل بهداشتی در این ایام  اظهار داشت: با توجه به حجم وسیع عملیات ضد عفونی از تمام ظرفیت های انسانی و عملیاتی شرکت نفت وکارکنان متعهد سپاه حضرت عباس  (ع) در راستای ضدعفونی و گند زدایی در مجاری عرضه و تهیه و توزیع ماسک و مواد ضد عفونی کننده به منظور پیشگیری از شیوع ویروس کرونا استفاده شده است.

مدنی در ادامه تاکید کرد : از ابتدای صدور دستورالعمل نحوه سوختگیری در جایگاه‌های عرضه سوخت سراسر کشور و الزام رعایت نکات بهداشتی در پیشگیری و مقابله با این ویروس توسط کارکنان جایگاه‌ها، این اقدامات در جایگاه‌های منطقه اردبیل نیز با قدرت و جدیت به اجرا درآمد و علاوه بر رعایت موارد مطروحه و دستورالعمل های صادره ، خودروهای مراجعه کننده به جایگاه‌های عرضه سوخت نیز توسط کارکنان جایگاه‌ها، سوختگیری می‌شوند .

۴۶


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *