تبلیغات متنی

صحن‌های حرم رضوی برای تسهیل تردد زائران و مجاوران مفروش شد

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی آستان قدس رضوی، محمدرضا سبزعلی اظهار کرد: با توجه به پیش‌بینی بارندگی از چند روز گذشته با آمادگی کامل تمام نیروها تمامی صحن‌ها، بست‌ها و دوربرگردان‌های حرم مطهر رضوی با ۳۰ هزار مترمربع کفپوش مفروش شده تا مسیرهای تردد ایمنی را برای زائران حرم مطهر حضرت علی بن موسی الرضا (ع) فراهم آورند.

رئیس اداره خدمات عمومی حرم مطهر رضوی افزود: هم اکنون تمامی نیروها با حضور در حرم مطهر سطوح پوشیده از برف را با ماشین‌های برف روبی جمع‌آوری و با نمک پاشی و تنظیف، مسیرهای تردد را برای زائران ایمن نگه می‌دارند.

سبزعلی بیان کرد: با شروع فصل سرما اداره خدمات عمومی با کمک سایر بخش‌های اماکن متبرکه آمادگی‌های لازم را برای مواجه با بارش برف و باران را دارد و همه روزه اطلاعات هواشناسی را از ایستگاه‌های مربوطه دریافت و به سایر بخش‌ها برای لحاظ در تصمیمات خود ارسال می‌کند.

رئیس اداره خدمات عمومی حرم مطهر رضوی با اشاره به احتمال بارندگی شدیدتر برف در زمستان افزود: با توجه به این شرایط از زائران گرامی تقاضا داریم تا در این روزهای برفی سعی کنند مسیرهای تردد خود را در صحن‌ها و بست‌ها از روی کفپوش‌ها انتخاب نمایند.


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *