تبلیغات متنی

صادرات صنایع دستی از استان مرکزی به بیش از ۴۶ هزار دلار رسید

قاسم کاظمی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به عملکرد موفق استان مرکزی از ابتدای سال ۹۸ تاکنون در حوزه صنایع دستی بیان کرد: در سال جاری تاکنون میزان صادرات صنایع دستی در استان مرکزی بالغ بر ۴۶ هزار و ۴۰۰ دلار بوده است.

وی با اشاره به اینکه صادرات صنایع دستی از استان مرکزی به صورت چمدانی انجام می شود، افزود: اقلام صادر شده شامل مینای فلز، گیوه، احجام چوبی(پیکرتراشی)، قلم زنی(فلزکاری)، سفال و آثار چوبی است که به حدود ۸ کشور دنیا صادر شده است.

کاظمی مقصد صنایع دستی صادر شده استان مرکزی را اروپا و آسیا و کشورهایی چون انگلستان، آلمان، فرانسه، ایتالیا، یونان، عراق، ترکیه، هند و کانادا برشمرد و گفت: علاوه بر کشورهای خارجی، صنایع دستی استان به استان هایی چون کرمانشاه، لرستان، شیراز و تهران نیز ارسال می شود.

وی اضافه کرد: سال گذشته ۳۶ هزار دلار صادرات صنایع دستی از استان مرکزی صورت گرفت که با توجه به میزان صادرات سال جاری، رشدی بالغ بر ۱۰ درصد در این حوزه حاصل شده است.

انتهای پیام


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *