تبلیغات متنی

شهرهای راهبردی «اتارب» و «دارهعزه» هدف بعدی ارتش سوریه هستند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، ارتش سوریه به پیشروهای خود به موازات جاده حلب-دارهعزه-گذرگاه باب الهوی در حال پیشروی است و مناطق جدیدی را پس از درگیری با تروریست‌ها بازپس گرفت.

خبرنگار اسپوتنیک گزارش داد: ارتش سوریه عملیات خود را در جبهه گسترده‌ای در شمال و جنوب شهرهای الاتارب و داره عزه به موازات جاده معروف ۶۲ ادامه می‌دهد و مناطق السلوم، بسرطون و المعری را در حومه غربی و جنوبی غربی حلب آزاد کرده است. نیروهای ارتش سوریه شهرک السلوم آخرین شهرک در نزدیکی دارهعزه را آزاد کرده اند تا به هفت کیلومتری شهر راهبردی در منطقه جبال سمعان برسند.

بر اساس این گزارش؛ شهرک السلوم در شمال شهر الاتارب در حومه جنوب غربی حلب واقع شده است و تسلط بر آن این امکان را می‌دهد که شهرک تفاد که اهمیت جغرافیایی از این حیث که تقاطع راههای امداد رسانی تروریست‌ها در منطقه است زیر آتش قرار بگیرد.

روند پیشروی‌های ارتش سوریه نشان می‌دهد که قصد حرکت به سوی شهر «دارهعزه» در ۱۰ کیلومتری مرز سوریه با ترکیه و نیز محاصره شهر اتارب را دارد. شهرهای دارهعزه و اتارب از لانه‌های تروریست‌های جبهه النصره در حومه جنوب غربی و غرب حلب محسوب می‌شوند.


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *