به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی شهرداری سنندج، حشمت الله صیدی اظهار داشت: شهرداری سنندج سال گذشته با تخصیص ۱۲.۵ میلیارد تومان اعتبار از ۲۶ میلیارد تومان اعتبار استانی بیشترین میزان تخصیص نسبت به سایر دستگاهها را داشته است.
وی افزود: اگر این اعتبارات نبود پروژههای بزرگی مانند بلوار کردستان که پروژه مهم و کلیدی در حوزه ترافیک شهری و استراتژیک است قطعا به سرانجام نمیرسید.
شهردار سنندج به مطالبات شهرداری سنندج از دستگاههای اجرایی هم اشاره کرد و ادامه داد: به واسطه حمایتهای استاندار کردستان در سال گذشته بیش از ۸۱ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان از مطالباتی که به دستگاههای مختلف داشتیم را اخذ کردیم.
صیدی یادآور شد: یکی از مشکلات موجود در شهر سنندج موضوع آرامستان بهشت محمدی سنندج بود که با تامین اعتبار توانستیم پادگان سپاه را تملک و زمینه توسعه بهشت محمدی را فراهم سازیم.
وی بیان کرد: پادگان سپاه با رقم بیشتری کارشناسی شده بود اما به واسطه جلسات و رایزنیهای متعددی که صورت گرفت، خوشبختانه توانستیم با رقم کمتری این ملک را بگیریم و زمینه توسعه بهشت محمدی را فراهم سازیم.
شهردار سنندج در ادامه گفت: در قالب پروژههای بازآفرینی که پروژههای خوبی در مناطق و نواحی منفصل و حاشیه سنندج از جمله سه خیابان در نایسر، فرجه، تقتقان و غیره اجرا شده است.
صیدی اظهار داشت: توجه به نواحی منفصل شهری به ویژه در حوزه بهسازی راههای دسترسی آنها و توسعه فضای سبز و نهال کاری اقدامات خوبی انجام شده که اگر حمایتهای استانداری و شورای شهر و سایر دستگاههای مرتبط نبود تحقق این اقدامات ممکن نمیشد.
وی در ادامه با بیان اینکه از ابتدای سال ۹۷ طرح ساماندهی دست فروشان در مجموعه شهرداری سنندج مورد توجه قرار گرفت، افزود: با وجود اینکه این طرح را از شهرهای دیگر الگوبرداری و بومیسازی کردیم اما بنا به دلایل متعددی ابتر مانده است.
شهردار سنندج به مجموعه اقدامات شهرداری سنندج در راستای اجرای این طرح اشاره کرد و ادامه داد: تشکیل کارگروه ساماندهی دست فروشان با حضور اساتید، صاحبنظران و کارشناسان آگاه به موضوع، ممیزی دستفروشان، بررسی سوابق بیمهای دست فروشان، تهیه پیش طرح پیشنهادی ساماندهی دست فروشان در قالب بازارهای توانمندسازی، برگزاری چندین جلسه با دستفروشان و و اخذ نکته نظرهای آنان، برگزاری نشستهای هماندیشی با اصحاب رسانه، تهیه نرم افزار مدیریت هوشمند بازار برای نخستین بار در کشور، ارائه طرح در فرمانداری و تکمیل آن، انتخاب پیمانکار با رزومه مناسب و غیره از اقدامات انجام شده در این راستا بوده است.
صیدی یادآور شد: عقد قرارداد با پیمانکار نیز انجام شده و برخی تجهیزات لازم در راستای اجرای این طرح توسط پیمانکار تامین شده که هم اکنون ۶۰۰ میز برای اجرای این طرح در انبار موجود است.
وی با بیان اینکه بر این باور هستیم که دست فروشان دو قشر هستند، بیان کرد: تعدادی از این دستفروشان واقعا از این محل امرار معاش میکنند اما این معضل برای برخیها به بستری برای سوء استفاده کلان با اجاره نقاط کلیدی تبدیل شده است.
شهردار سنندج گفت: اطلاعرسانیهای عمومی و فرهنگسازیهایی با بهرهگیری از ظرفیت رسانههای مختلف به ویژه رسانه ملی انجام شده است.
صیدی با تاکید بر اینکه همه برنامهریزیها برای اجرای طرح به صورت شب بازار در خیابان فرودسی و به صورت روز بازار در سایر نقاط شهر انجام شد اما متاسفانه با وجود تمام تلاشها الان ابتر مانده است، اظهار داشت: شهرداری آمادگی کامل را برای اجرای طرح ساماندهی دست فروشان دارد که البته این کار بدون حمایت دیگر دستگاههای اجرایی استان ممکن نمیشود.
وی افزود: پیشنهاد ما ساماندهی دست فروشان است اما اگر در این مقطع زمانی حداقل بتوانیم وانتهای میوهفروشی را ساماندهی کنیم اقدام بزرگی انجام دادهایم.
شهردار سنندج در ادامه به موضوع ساخت و سازهای غیرمجاز نیز اشاره کرد و ادامه داد: صدور پروانه ساخت و ساز برای اراضی قولنامهای در حقیقت اقدام ریشهای و ارزشمندی برای برخورد با ساخت و سازهای غیرمجاز بود که تاثیر بسزایی در این حوزه داشت.
صیدی یادآور شد: با مصوبه شورای شهر و تائید کمیته انطباق برای زمینهای قولنامهای مجوز ساخت و ساز و پروانه صادر میشود که این کار در کنار مهار قابل توجه ساخت و سازهای غیرمجاز برای شهرداری هم درآمدهایی داشته است.
وی بیان کرد: مهمترین عاملین ساخت و سازهای غیرمجاز عدهای ارازل و اوباش هستند که شهر را در این حوزه با چالش مواجه کردهاند و شهرداری در خیلی موارد با همراهی نیروی انتظامی توانسته است این ساخت و سازهای غیرمجاز را تخریب کند.
شهردار سنندج گفت: افراد سودجویی در این زمینه فعالیت میکنند که اگر با آنها برخورد شود میتوانیم تا حدود زیادی مانع ساخت و سازهای غیرمجاز در شهر شویم.
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ