به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ پاسدار عباس بایرامی صبح چهارشنبه در بیست و دومین جلسه حفظ آثار و دفاع مقدس و توسعه فرهنگ شهدا و ایثارگری در سالن شهیدانصاری استانداری گیلان با اشاره به ایجاد موزه دفاع مقدس، اظهار کرد: در این موزه مجموعه عملکرد مردم گیلان در دوران دفاع مقدس به نمایش در خواهد آمد.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس گیلان با بیان اینکه بخش اعظمی از این موزه در غالب دانشنامه دفاع مقدس است، افزود: دانشنامه دفاع مقدس با زحمات سپاه قدس گیلان و نیروهای ارتش جمع آوری و به مقالاتی تبدیل شده که در حا حاضر وارد مرحله اجرایی شده است.
وی با تاکید بر حمایت و پشتیبانی از دانشنامه دفاع مقدس، تصریح کرد: استفاده از مجموعهها، کارخانجات و سایر بخشها در حوزههای علمی، فنی، تحقیقاتی سبب جمع آوری و نمایش هرچه بهتر این موزه میشود.
سرهنگ بایرامی با اشاره به اهمیت حفظ و جمع آوری تاریخ شفاهی خاطرات رزمندگان دوران دفاع مقدس، گفت: خاطرات و ناگفتههای دوران دفاع مقدس همانند اقیانوسی عظیمی است که تاکنون تنها قطراتی از آن را جمع آوری شده است.
وی با بیان اینکه بخشی از اسناد دفاع مقدس جز اسناد بالادستی است، ادامه داد: شناسایی و جمع آوری اطلاعات مربوط به رزمندگان از سه هزار و ۱۶۹ نفر به مرز ۱۸ هزار نفر رسیده است و پیش بینی میشود این تعداد تا پایان امسال به ۵۰ هزار رزمنده نیز در استان گیلان برسد.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس گیلان با تاکید بر بیان ناگفتههای رزمندگان، فرهنگ ایثار و شهادت در محافل دانش آموزی و دانشجویی، افزود: در استان گیلان تاکنون بیش از ۴۰۰ طلبه روحانی رزمنده و ۳۴۰ زن گیلانی دفاع مقدس شناسایی شدهاند که این در سالهای گذشته مورد غفلت قرار گرفته بودند و نیازمند برگزاری همایش و شناسایی سایر رزمندگان هستیم.
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ