تبلیغات متنی

شریعتمداری:کارگزاری‌های متعدد تامین اجتماعی باعث افزایش فساد شدند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،‌شریعتمداری افزود: تمامی شعارهای اوایل انقلاب حول رفع تبعیض مقابله با فساد و حمایت از محرومان بوده است. اگر این ارزش‌ها را زیر پا بگذاریم اساس انقلاب را زیر سوال برده‌ایم. انقلاب در دنیا شناخته نمی‌شود مگر با همین رویکرد، در عمل باید به این موضوع بپردازیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی عنوان کرد: مقابله با فقر چیزی شبیه بازی است، درباره فقر و اقتصاد و گرایش به جوانان نشست می‌گذاریم و گفتگو می‌کنیم که برای جامعه خسته‌کننده شده است، باید برای مقابله جدی افراد و مصادیق این مقابله در راس پیگیری این مهم باشند. 

شریعتمداری گفت: از خودمان شروع می‌کنم؛ باید بگویم امروز که کنار هم نشسته‌ایم، وجود کارگزاری‌های متعدد تامین اجتماعی باعث افزایش فساد شده است، مقابله با فساد در این‌باره از اولویت‌هاست. فعالیت پژوهشی پیرامون موضوع فساد و تعارض به‌مثابه نورافکنی است که باعث روشنگری بیشتر موضوع خواهد شد. باید با مصادیق این موضوع برخورد کنیم تا مردم باور کنند این در این کار جدی هستیم.

شریعتمداری عنوان کرد: لایحه شفافیت و نیز لایحه مدیریت تعارض منافع را تقدیم مجلس کرده‌ایم و امیدواریم به تصویب برسد. می‌خواهیم این کار علمی جلو برود، باید منتظر فشارها هم باشیم.

۲۲۳۲۲۳


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *