سیستان و بلوچستان برای سرمایه‌گذاری امن است

علیرضا جلال زایی درگفت‌وگو با ایسنا درباره تغییر نگرش نسبت به سیستان و بلوچستان پس از راه‌اندازی کمپین «#سیستان را ببینیم، بلوچستان را بشنویم»، اظهار کرد: آمار اشغال ظرفیت هتل‌ها و استفاده از پایانه‌های حمل و نقل در سه ماه گذشته افزایش داشته است. گزارش‌های راهنمایان تور و آژانس‌های مسافرتی نیز از افزایش حجم تقاضا برای سفر به این استان خبر می‌دهد. در سفر تازه‌ای که به شهر چابهار داشتم نیز متوجه رشد مسافر در این منطقه شدم. معمولا چابهار در این وقت سال مسافر چندانی ندارد اما این روزها به یکی از مقاصد شلوغ گردشگری تبدیل شده است.

وی ادامه داد:‌تحت تاثیر افزایش تقاضا برای سفر به استان سیستان و بلوچستان، گرایش برای سرمایه‌گذاری بیشتر شده است و با کثرت تقاضا مواجهیم. بیشتر سرمایه‌گذاران غیربومی هستند که در بخش‌های مختلفی از جمله حمول و نقل برای سرمایه‌گذاری درخواست داده‌اند. حتی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بیشتر سرمایه‌گذاران را به این استان هدایت می‌کند. این استان در بخش گردشگری ظرفیت رشد دارد.

جلال‌زایی درباره تدبیر این استان برای بهبود وضعیت خدمات حمل و نقل با توجه به حجم تقاضا برای سفر به سیستان و بلوچستان، اظهار کرد: در ستاد هماهنگی سفر که استاندار ریاست آن را به عهده دارد بر آن شده‌ایم تا در زیرساخت‌های گردشگری این منطقه تغییر وضعیت ایجاد کنیم. استاندار نیز با این نگاه همراه است. نهادهای امنیتی نیز در این مسیر بی‌اندازه کمک می‌کنند و هم‌افزایی خوبی برای بهبود وضعیت زیرساخت در استان سیستان و بلوچستان شکل گرفته است که امیدواریم در آینده‌ای نه چندان دور شاهد تغییر وضعیت نسبت به دو سه دهه اخیر باشیم.

انتهای پیام

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *