تبلیغات متنی

سپاهان پیروزی را از دست داد/ قلعه‌نویی به پرسپولیس نزدیک نشد!

به گزارش خبرنگار مهر، در ادامه روز نخست هفته بیست و یکم رقابت های لیگ برتر عصر امروز پنجشنبه تیم فوتبال سپاهان به مصاف ذوب آهن رفت و درحالی که تا ثانیه های پایانی از حریف خود پیش بود، در نهایت کار با تساوی یک به یک خاتمه یافت.

مهدی ترکمان در دقیقه ۴ برای سپاهان گل زد و در حالی دقایق طولانی دو تیم نتوانستند دروازه ها را تهدید کنند، در دقیقه ۹۰ دارکو بیدوف از روی نقطه پنالتی کار را با تساوی کشاند تا شاگردان قلعه نویی در حساس ترین شرایط سه امتیاز را با یک امتیاز عوض کنند.

سپاهان با این تساوی ۳۷ امتیازی شد و هر چند به رده دوم صعود کرد اما نتوانست فاصله اش با پرسپولیس در صدر جدول را کمتر کند و با یک بازی بیشتر و ۴ امتیاز اختلاف در جایگاه دوم ایستاد. این در حالی است که اگر نتیجه دیدار با پرسپولیس ۳ بر صفر به سود سرخپوشان اعلام شود این فاصله ۷ امتیاز خواهد شد.


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *