سردار و طارمی در میان بهترین گلزنان سال ۲۰۲۰
به گزارش”ورزش سه” گروه تحقیقاتی “رصدخانه فوتبال”، مرکز بینالمللی مطالعات ورزشی ( CIES) در شماره آخر خود به رتبه بندی بازیکنانی که بیشترین گل را در سال تقویمی ۲۰۲۰ به ثمر رسانده اند پرداخته است. در این مطالعه بازیکنانی که حداقل ۱۰ گل در ۹۴ لیگ جهان به ثمر رسانده اند مدنظر قرار گرفته اند که جونیور نگائو ، مهاجم ۳۳ ساله برزیلی از تیم اولسان هیوندای کره جنوی در این فهرست با ۲۴ گل و دو گل بیشتر از کریستیانو رونالدو ستاره ۳۵ ساله پرتغالی در صدر بیشترین گل زده در این سال قرار دارد.
همچنین براساس توزین گل ها با توجه به سطح مسابقه و با استفاده از ضریب انحصاری رصدخانه فوتبال ، کریستین رونالدو بالاتر از چیرو ایموبیله ، رابرت لوباندوفسکی قرار گرفته است.
در این لیست اما سردار آزمون مهاجم ایرانی تیم زنیت سن پترزبوگ و مهدی طارمی مهاجم ایرانی فصل گذشته ریوآوه و این فصل پورتو دیده می شود. سردار در سال ۲۰۲۰ برای زنیت ۱۴ گل و مهدی طارمی نیز ۱۳ گل به ثمر رساندند.
نکته جالب این لیست حضور عبدالرزاق حمدالله مهاجم مراکشی النصر در رتبه های بالایی است چرا که این بازیکن ۱۹ گل در این سال زده است و در کنار چیرو ایموبیله قرار گرفته است.
|بلیط اتوبوس , بلیط هواپیما , بلیط قطار | خرید شارژ , خبر فوری , درج آگهی رایگان
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ