تبلیغات متنی

سردار سلیمانی زمینه ساز وحدت در بین امت اسلامی بود

آخوند عبدالرحمن کرد در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به ترور سردار قاسم سلیمانی توسط آمریکا اظهارکرد: ما این عمل قبیحانه کفار که توسط آمریکا انجام شد را شدیداً محکوم می‌کنیم.

وی افزود: کفار با این هدف شخصیت‌های بزرگ را ترور می‌کنند که نقش این شخصیت‌ها را کم رنگ تر کنند اما در تاریخ هم همیشه ثابت شده است که هروقت شخصیت‌های بزرگی ترور می‌شوند باز شخصیت‌های بزرگی به وجود آمده و هیچ وقت دشمنان و کفار به هدف شوم خود نمی رسند بلکه نتیجه برعکس دارد.

آخوند کرد ادامه داد: امیدواریم که بنا به فرموده رهبر معظم انقلاب یک انتقام سخت و جواب دندان شکن به این تروریست‌ها داده شود.

وی در خصوص شخصیت سردار سلیمانی بیان کرد: سردار سلیمانی، سرباز و مطیع رهبری بوده و همیشه با دل و جان به دستورات ایشان عمل می‌کرد.

آخوند کرد با اشاره به اینکه شهید سلیمانی سبب ترس همه دشمنان خصوصاً کفار بود، گفت که این سردار رشید اسلام سبب وحدت و همدلی در کشورهای مختلف شده بود.


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *