تبلیغات متنی

سانتوس: نسبت به آمادگی رونالدو تردیدی نداشتم/ می‌توانستیم گل‌های بیشتری به لیتوانی بزنیم

به گزارش خبرگزاری تسنیم، تیم ملی فوتبال پرتغال در حالی شب گذشته (پنجشنبه) در مرحله انتخابی یورو ۲۰۲۰ با نتیجه ۶ بر صفر، میهمان خود لیتوانی را در هم کوبید و جایگاه خود در رده دوم جدول رده‌بندی گروه B را استحکام بخشید که کریستیانو رونالدو ۳۴ ساله در این بازی هت‌تریک کرد و شمار گل‌های زده خود با پیراهن پرتغال را به عدد ۹۸ رساند. فوق‌ستاره پرتغالی یوونتوس که نهمین هت‌تریک خود را برای پرتغال انجام داد، اکنون برای رسیدن به رکورد بهترین گلزن تاریخ در رده ملی یعنی علی‌دایی (۱۰۹ گل)، به ۱۱ گل‌ دیگر نیاز دارد.

فرناندو سانتوس پس از برد پرگل شاگردانش مقابل لیتوانی در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی «RTP» پرتغال با اشاره به تعویض شدن رونالدو توسط مائوریتزیو ساری در دو بازی اخیر یوونتوس اظهار داشت: رونالدو در شرایط خوبی است. پیش از بازی هم گفته بودم که تردیدی نسبت به آمادگی کریس ندارم. برخی نسبت به کریستیانو شک داشتند، اما من تردیدی نسبت به او نداشتم.

سرمربی تیم ملی فوتبال پرتغال تصریح کرد: بازیکنان به خوبی برنامه‌هایی را که داشتیم، به اجرا گذاشتند. ما در نیمه اول خیلی خوب بازی کردیم، به طوری که در بازی‌مان تنوع زیادی دیده شد و کاملاً بر بازی تسلط داشتیم. در نیمه دوم می‌توانستیم گل‌های بیشتری به ثمر برسانیم، اما پس از گل چهارم سعی کردیم که خیلی به خودمان فشار نیاوریم و انرژی‌مان را برای بازی بعدی ذخیره کنیم.  

سانتوس در پایان خاطرنشان کرد: در بازی بعدی هم سعی می‌کنیم با همین رویکرد، لوکزامبورگ را شکست دهیم، اما کمتر از ۷۲ ساعت فرصت ریکاوری داریم، بنابراین باید ببینیم چه اتفاقی در آن بازی خواهد افتاد.

انتهای پیام/


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *