تبلیغات متنی

سالانه نزدیک به یک حجم از سد امیرکبیر را به‌خاطر رسوب از دست می‌دهیم

سالانه نزدیک به یک حجم از سد امیرکبیر را به‌خاطر رسوب از دست می‌دهیم

 

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان کرمان، فرشاد میردار هریجانی در بازدید از پروژه های آبخیزداری از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی گفت: محدوده کاری دفتر آبخیزداری و حفاظت خاک سازمان جنگل ها در حوزه های بالادست سدهای کشور می باشد.

میردار هریجانی اظهار داشت: فعالیت ها و پروژه های آبخیزداری در بالادست سدهای کشور، قاعدتاً باید قبل از اینکه سدی احداث شود، صورت بگیرد و با انجام این پروژه ها، کنترل فرسایش و تله اندازی رسوبات را انجام بدهیم.

وی گفت: با انجام فعالیت های آبخیزداری در بالادست حوزه سدهای کشور، شاهد کنترل فرسایش و تله اندازی رسوبات خواهیم بود و حجم مفید سدهای کشور از رسوبات انباشته نمی شود و دوره بازگشتی که برای سدها در نظر گرفته شده ، به واقعیت تبدیل می شود.

معاون دفتر آبخیزداری و حفاظت خاک سازمان جنگل ها افزود: متاسفانه سالانه نزدیک به یک حجم از سد امیر کبیر را بخاطر رسوبات از دست می دهیم .

میردار هریجانی گفت: اگر مسوولان توجه بیشتری به فعالیت های آبخیزداری و حوزه های آبخیز داشته باشند، ما می توانیم از سدهای کشور استفاده بهینه تری داشته باشیم و عمر مفید سدهای کشور را افزایش دهیم.

وی در رابطه با تداوم اعتبارات صندوق توسعه ملی برای پروژه های آبخیزداری اظهار داشت: قدر مسلم عملکرد و خروجی کار و مستندسازی فعالیت های این چند ماهه در تداوم اعتبارات نقش بسزایی خواهد داشت.

وی اظهار امیدواری کرد: با تلاش همکارانمان در سراسر کشور و انجام به موقع فعالیت ها و مستندسازی آنها، شاهد تداوم این اعتبارات باشیم و بتوانیم علاوه بر حفاظت خاک، آبخوان های کشور را تغذیه و احیا کنیم.

۴۶

منبع : خبر آنلاین


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *