زنگ انقلاب در مدارس آران و بیدگل نواخته شد

مدیر آموزش و پرورش آران و بیدگل در این مراسم اظهار داشت: دانش آموزان مانند ستاره ای درخشان در آسمان علم و ادب و فرهنگ این شهر هستند که می تواند با تحصیل علم و تهذیب نفس مایه افتخار شهرستان باشند.

به گزارش خبرنگار مهرمحمد معدن دار با تبریک آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی، افزود: همه ما از برکات انقلاب استفاده می کنیم، پس خودمان را به صورت حقیقی باید مدیون انقلاب بدانیم چراکه زمینه های پیشرفت و سعادت را انقلاب برای همه ما میسر کرده است.

وی در ادامه گفت: نسل جوان ما امروزه باید از خود سوال کنند که چرا انقلاب کرده‌ایم و شبهات و ابهاماتی که در فضای مجازی ایجاد می‌کنند را بدون تحقیق و آگاهی کامل قبول نکنند.

معدن دار به فضای خفقان آور در زمان شاهنشاهی نیز اشاره کرد و افزود: در زمان شاه آزادی برای مردم وجود نداشت و مردم کشور در یک فضای بسته سیاسی و اجتماعی مجبور به زندگی بودند.

در ادامه این مراسم از تمثال تغییر مدرسه ابتدایی نشاط آران و بیدگل به نام سردار شهید قاسم سلیمانی رونمایی شد.


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *