تبلیغات متنی

روحانی درگذشت مادر شهیدان سیف الدینی راد را تسلیت گفت

به گزارش خبرآنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری،  متن پیام حجت الاسلام والمسلمین  حسن روحانی به شرح زیر است:

انالله و انا الیه راجعون

درگذشت حاجیه خانم بی‌بی جلیله قوامی راد، مادر شهیدان گرانقدر محمدحسین، محمدحسن و محمدعباس سیف‌الدینی راد و مادربزرگ شهید محسن برهانی، موجب تأثر و تألم خاطر شد.

این بانوی فداکار و پاکدامن با ایمان عمیق و همت بلند، فرزندانی مؤمن و مجاهد تربیت و برای عزت و سرافرازی اسلام و انقلاب، در حساس‌ترین مقاطع دوران دفاع مقدس روانۀ میدان جهاد و شهادت کرد و تصویری درخشان و ماندگار از زنان فداکار این مرز و بوم بر صغحات تاریخ رقم زد.

اینجانب این ضایعه را به خانواده محترم آن مرحومه و مردم شهیدپرور استان کرمان تسلیت می‌گویم و از درگاه خداوند منان برای آن مادر صبور، رحمت واسعه الهی و همجواری با فرزندان شهیدش و برای عموم بازماندگان صبر و سلامتی مسألت دارم.

حسن روحانی

رئیس جمهوری اسلامی ایران

۲۱۷۲۱۷

منبع : خبرآنلاین


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *